Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Piszecie od jakiegoś czasu o prezentach i w końcu się zmobilizowałam. Zrobiłam listę prezentową, a w przyszłym tygodniu przystąpię do ich realizacji. Już od paru lat mamy stały cennik jeżeli chodzi, 50zł/os(+/- parę zł). Za taką kwote można już coś fajnego kupić.
Ewelak a to ci dobrze Ja mieszkam na trzecim piętrze i nie mam gdzie psów pod blokiem wyprowadzić także nasz najkrótszy spacer za potrzebami to min 20 minut a i tak mało.Sąsiadki nie raz mi się oferowały do popilnowania na ten czas córki ale jakoś tak mi głupio...
My na szczęście mamy mało dzieci do obdarowania a poza prezentem dajemy też paczki ze słodyczami i w zupełności wystarczy...choć chrześnica męża zapytana co by chciała dostać..odpowiedziała że telefon i ona zbiera na niego ma już odłożone....500zł......
Cześć dziewczynki u moich pociech Mikołaj już był i są mega zadowolone Ja wcinam śniadanie i piję herbatkę bo dzisiaj postanowiłam poleniuchować sobie troszkę dłużej w łóżku bo jak tylko wstałam to głowa mnie bolała i to już tak mam od dobrych paru dni//
Hej,
a ja zupełnie zapomniałam o Mikołajkach i Mikołajek też zapomniał o mnie ehhhh, co zrobić.....
Jak tam się czujecie?
Ja dobrze. Czasem mnie te zrosty bolą.
20 grudnia mam umówione badanie prenatalne. Mam nadzieje, ze nie za wcześnie... ale w końcu w przychodni tak mi wyznaczyli...
Jakoś czas mi strasznie szybko leci.... dopiero co się dowiedziałam o ciąży a to już 9 tygodni skończonych... ehhhhh