klaudia81.81
Fanka BB :)
U nas nieraz tez leza i czekaja ale juz na polozniczym ale wiadomo szpital to obyczaj. Ale nawet na logike to co to za patologia ciazy jak juz rodzic po prostu trzeba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Michasia, wiem co czujesz... Pilnuj, żeby Ci ktg robili, bo to najlepiej pokazuje czy dziecku jest dobrze w brzuszku jeszcze czy nie
Ja nawet bolesnych skurczów nie mam, a termin pojutrzeUmówiłam się jeszcze u siebie w medicover na ktg na czwartek, a w poniedziałek już się umówiłam do szpitala na zapis i kolejne kroki będziemy tam ustalać. Też się boję wywoływania, a już najbardziej, że mnie zamkną na patologii na tydzień.. To jest inny szpital niż ten w którym byłam i tutaj patologia ma syfne warunki, niewyremontowana jest, jeden syfny prysznic i takie tam, za to mają super porodówkę i to najważniejsze. Ten poprzedni szpital z kolei ma super warunki na patologii, ale porodówka to tzw "wylęgarnia" i nie chcę tam rodzić.
Na masaż szyjki nie zamierzam się raczej godzić.
Dobrze wiedzieć że z moim odczuciami nie jestem sama :-)
Niestety każdy porod jest inny i nie możemy go zaplanować. Najlepiej to chyba o tym nie myśleć. I nie zadreczac się. Ale łatwo mówić.
Co do masażu też mam wątpliwości...ale jeśli miałoby pomoc rodzic naturalnie i ruszyć to wszystko ale nie zawsze pomaga.
Thriade założenie u mnie było bardzo bolesne nie będę ukrywać ale teraz to ten cewnik nie boli tylko skurcze bolesne nareszcie jakieś są miałam teraz ktg i coś się zaczyna dziać chodzę po korytarzu w tą i z powrotem...
Dziewczyny, wiem, że to już końcówka ciąży, ale dopiero Was odnalazłam :-) czy przyjmiecie mnie do siebie? Tak fajnie się Was czyta. Mam termin na 24 lipca, mam już córcię 6 letnią. Przyjmiecie?