martyska1223
Fanka BB :)
Ja nie podgrzewam sciagam zawsze jak juz jest mocno zdenerwowany Jak cycy nie moze schwycic ...a zawsze sciagam 50 60 ML
A jeśli nie zje wszystkiego to można je jeszcze podać po 2h?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie podgrzewam sciagam zawsze jak juz jest mocno zdenerwowany Jak cycy nie moze schwycic ...a zawsze sciagam 50 60 ML
A jeśli nie zje wszystkiego to można je jeszcze podać po 2h?
Witajcie!
kciuki Patka!obyś za chwile tulila malca
My nadal w szpitalu, jest szansa,że jak mały nie zźółknie,to jutro wychodzimy!bardzo na to liczę,bo strasznie tęsknię za Nat :,(...Miłosz jest małym ssakiem, wiec liczę ze karmienie piersią zagra
Pozdrowionka moje panie, a oto i mój synek
Zobacz załącznik 700994
:/
)Jakoś tak się denerwuję tym szpitalem, mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok.chyba żaden facet nie widzi ;D mój mówi, że odkurzył, a dywan wygląda jakby ktoś na nim karmił gołębie q;Gratuluję dzieciaczków:-)ja czekam aż mąż po śniadaniu zabierze córę na basen, a ja chałupę dogłębnie wyczyszczę. I tak jak wrócę to trzeba będzie po mężu odgruzowywać, bo on nigdy niczego nie zauważa(nie widzi plam, zachlapań okruchów itp. A ja mam szajbę na tym punkcie)Jakoś tak się denerwuję tym szpitalem, mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok.