Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chyba żaden facet nie widzi ;D mój mówi, że odkurzył, a dywan wygląda jakby ktoś na nim karmił gołębie q;
heh, w św. Zofii z kolei terror laktacyjny, dziecko głodne, płacze, nie daj spać całą dobę, a ich rozwiązaniem było "często przystawiać"... oczywiście to pomaga pobudzić laktację, ale dziecka nie nakarmi, a półprzytomna mama na pewno laktacji nie rozrusza /:
No i lipa małej wysyła za duża bilirubina i leży pod lampa ona płacze a ja razem z nią... Do tego cycki jak kamienie mam dość :-(
tutaj też jest trochę informacji:Kochane czy któraś z doświadczonych, albo niedoświadczonych a obeznanych napisze mi jak to jest z mlekiem odciagnietym laktatorem ? Jak przechowywać, ile ml podawać takiemu malenstwu i czy trzeba je jakoś podgrzewać. Powiedzcie jak to robicie, z góry dziękuję
Pewnie i tak mnie wyprzedzisz jak znam życie. Mówię Wam będę ostatnia. Ani czopa, ani skurczu, ani jakiś wodnistych upławów, o których dziewczyny pisały (co zastanawiały się czy to nie wody).Gratulacje dla mam z zakończoną misją ciążową!
Spojrzałam na listę i widzę, że to nasza kolej terazA ja tu żadnych objawów zapowiadających rychły poród nie mam. Może powinnam nalezec do sierpniowek ?
![]()
Wczoraj wieczorem myślałam, że to może już się rozkręca, bo strasznie mnie rwało w dole brzucha, ale to tylko przez bardzo krótką chwilę i chyba nie był to skurcz, tylko rozwieranie- teraz jest spokój i do godz 17 musi tak zostać, bo jestem sama w domu. Może w weekend, bo zapowiadają upały a to w sam raz na poród:/
Thriade, jak tam samopoczucie? Ścigamy się ?![]()
![]()
Ja mam panią do sprzątania, ale jak odkurzał jeszcze mój mąż, to jak mu czasem powiedziałam np. "odsunął byś ten fotel" to patrzył na mnie jakbym mu matkę z ojcem zabiła.Kurde mam dinozaura w domu. Mój mąż jak juz sprząta (nie zdarza się to często - nie myślcie! !) to odsuwa mi wszystko. Także raz w mcu mam dezynfekcje porządna ; ) jeszcze się wkurza ze znajduje za łóżkiem paprochy z kurzu![]()
Hehe albo kogoś wynająłwitajcie :-)
gratuluje kolejnym rozpakowanym mamusiom.. ja powoli przestawiłam Patryka na strefę nocną i zasypia po 22 i wstaje kolo 9:-) i w tym dwa razy go karmię..
Mój mąż jak przyszłam ze szpitala to mieszkanie na błysk wysprzątał:-) więc jak chce to potrafi..