Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asienka widzisz jaka mądra jestem nie nie odbijalam bo po prostu wcześniej nic takiego nie było pierwszy raz w czwartek się zdarzyło.... Dziś po mm ja nosiłam ale nie odbiło się jej po prostu zasnela ...
Perla ale jak się obudzi w nocy a ja obie piersi czuje już mam twarde to co z drugiej mam ściągnąć laktatorem? staram się jak mogę ograniczyc te mm czasem się uda cały dzień lub noc bez mm a czasem tak jak dziś kupa wrzasku jej i moich nerwów i butelka idzie w ruch...
...a możecie polecić jakąś dobrą butelkę z jak najwolniejszym przepływem żeby nie miała za łatwo z niej pić avent natural to do kosza się nadaje tak z niej leci ze mała nie nadąża łykać ......kupiłam dr Browna jest lepiej ale może jeszcze jakaś lepszą znacie??????????...
ja karmie mieszanie. z czego nie przystawiam do piersi tylko sciagam i podaje. pozniej dokarmiam mm. po 2 tygodniach nie ciomkania cycka maly ladnie sie przyssal. uzywam zestawu medeli calma. maly naprawde musi sie napracowac zeby cos polecialo. w trakcie jedzenia robi przerwy na odpoczynek. jestem zadowolona z tego zestawu.
a możecie polecić jakąś dobrą butelkę z jak najwolniejszym przepływem żeby nie miała za łatwo z niej pić avent natural to do kosza się nadaje tak z niej leci ze mała nie nadąża łykać ......kupiłam dr Browna jest lepiej ale może jeszcze jakaś lepszą znacie??????????