Thriade
Fanka BB :)
Kurde a ja dziś z mężem tez wózek wynosiłam ale nie wydawał się ciężki. Po 4 tygodniach to bym już w pewnie uznała ze jest okKurde ja tez. I tak samo z siebie ci sie zrobilo??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurde a ja dziś z mężem tez wózek wynosiłam ale nie wydawał się ciężki. Po 4 tygodniach to bym już w pewnie uznała ze jest okKurde ja tez. I tak samo z siebie ci sie zrobilo??
Szwy już się rozpuściły, ale zostało jeszcze zgrubienie, odczuwalne przy dotyku. Też starałam się, żeby był dostęp powietrza i dość długo nosiłam te siateczkowe majtki.klaudia ale kwas borowy jest niewskazany noworodkomKati moj pierwszy mial ziarniaka po odpadnieciu pepka i ciocia pediatra poradzila smarowanie kwasem borowym i znikl![]()
My na usg mamy szybko się zgłosić,bo po ułożeniu miednicowym powinno się szybko,żeby ewentualnie szybko zacząć działać.mamy wizytę 18 czyli w 5 tyg.
Kornel też miętosi mi piersi i się wścieka bo wolno leci.karmie cyckiem ewentualnie dokarmiam na noc mm- ale to max 30ml.
Muszę chustę kupić,bo mi plecy wysiadają.
Jak znoszą maluchy upał?mój przy cycu cały dzień,tata jest zły,bo za ciepły....mamusia zimna do noszenia super.
Dziewczyny po cc jak długo z was leciało?bolą was blizny?moja ciągnie,brzuch drętwy pod blizną zgrubienia i boli....chyba lekarz się szykuje....