Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a przypomnę że waga urodzeniowa 3680, na razie lekarka nie widzi problemu ale zaczynam się bać. Do tej pory jadł cyca i mm, a teraz cyca odrzuca i będę musiała ściągać więc będę kontrolować ile zjada. Mm jak je to nie wytrzymuje 3 godzin choć teraz powinien jeść co 4 godziny bo 120 zjada. Matko stworzyłam głodomora
pani.olga- a jak zmieniałaś enfamil na inne mleko to od razu zaczęłaś w całości podawać nowe? czy stopniowo po jednej miarce wprowadzałaś nowe mleko do enfamilu?
No śliczny ten pokrowiec a jak to w końcu jest można z przodu wozić fotelik czy nie ? Bo jak są poduszki nawet wyłączone to czytałam ze nie wolno bo kurtyny bocznych się nie da wyłączyć i to jest niebezpieczne

Dobrze słyszeć że nie tylko u mnie kiepskie spanie, mały chyba się nauczył chodzić spać po północy, wczoraj po 1 znowu zasnął o 3 pierwsze karmienie o 6 drugie a od 8 pobudka.
Nasz klocek waży już 5200a przypomnę że waga urodzeniowa 3680, na razie lekarka nie widzi problemu ale zaczynam się bać. Do tej pory jadł cyca i mm, a teraz cyca odrzuca i będę musiała ściągać więc będę kontrolować ile zjada. Mm jak je to nie wytrzymuje 3 godzin choć teraz powinien jeść co 4 godziny bo 120 zjada. Matko stworzyłam głodomora
![]()
z tego co się orientuję to nie można przewozić dzieci na przednim siedzeniu tyłem do kierunku jazdy. Dziś przyjechał smoczek i mały w końcu się do niego przemógł.Mam inny,ale ten za nic mu nie pasił,a tu w końcu sukces.Biedny ciągle szukał cyca nawet jak był głodny a ja już byłam wykończona.Mam pytanie po jakim czasie od stosowania biodacyny przestało maluszkom oczka ropieć?stosujemy 2gi dzień i jak na razie poprawy brak,jestem załamana