Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pytałam Was po ilu dniach maluszkom oczka przestały ropieć po zastosowaniu biodacyny.Teraz mija 3 dzień i szału nie ma.Co do spraw łóżkowych to ja nadal krwawię,raz mniej raz więcej ale coś tam się jeszcze dzieje,że niby po cc połóg trwa krócej to między bajki włożyłam
No to mój głodomór waży też już 5200 z tym że ma dopiero 3 tygodnie.z tego co się orientuję to nie można przewozić dzieci na przednim siedzeniu tyłem do kierunku jazdy. Dziś przyjechał smoczek i mały w końcu się do niego przemógł.Mam inny,ale ten za nic mu nie pasił,a tu w końcu sukces.Biedny ciągle szukał cyca nawet jak był głodny a ja już byłam wykończona.Mam pytanie po jakim czasie od stosowania biodacyny przestało maluszkom oczka ropieć?stosujemy 2gi dzień i jak na razie poprawy brak,jestem załamana
a nie za dobrze CiAle upaly, dobrze zs dzis troche wiaterek ratujeja od wczoraj leze w basenie i tylko wychodze na karmienie malej
![]()