reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
U nas znowu popołudniowa histeria :/ ehh. Chce cyca, ale jak dostanie to szarpie, puszcza, charczy itp. Boli mnie już łeb.

Thriade u mnie to samo. W piątek jeszcze ładnie jadła, a od wczoraj histeria przy każdym przystawieniu do cyca. Ja jeszcze karmię przez nakładki, więc już w ogóle do d.... Myślę, że to kryzys przed drugim skokiem rozwojowym Hanuli. Oby przeszło, bo z karmienia mieszanego zostanie tylko mm.

Witajcie mamusie
My wróciliśmy z weekendu pod namiotami:) dziewczyny całe i zdrowe
Niestety zaczęły się i nas problemy kulkami,mała prostuje nóźki i stęka:/
Kupiłam kropelki biogaja,zobaczymy

Michasia mało precyzyjna byłam. Wg mojej wiedzy i doświadczeń z pierwszym synem kark i szyja też mogą być wysypane. U nas tam było. Nie może schodzić na klatkę piersiową, być na kończynach. U nas pojawiły się dodatkowo zmiany na całym ciele, w.zgieciach kończyn stąd podejrzenie.skazy. Zmiany trądzikowej ładnie schodzą , bo czoło , uszy i pod włosami juz są czyste. Polecam do smarowania krem Atoperal Baby do cery atopowe. Ładnie nam nawilzyl twarz przez.co lepiej wygląda.

Michasia mało precyzyjna byłam. Wg mojej wiedzy i doświadczeń z pierwszym synem kark i szyja też mogą być wysypane. U nas tam było. Nie może schodzić na klatkę piersiową, być na kończynach. U nas pojawiły się dodatkowo zmiany na całym ciele, w.zgieciach kończyn stąd podejrzenie.skazy. Zmiany trądzikowej ładnie schodzą , bo czoło , uszy i pod włosami juz są czyste. Polecam do smarowania krem Atoperal Baby do cery atopowe. Ładnie nam nawilzyl twarz przez.co lepiej wygląda.

Trochę się wystraszylam... Bagatelizowalam ten trądzik bo nie wygląda źle i wygląda ewidentnie jak trądzik, mało zmian ropnych,parę punkcikow. Ale codzień jest mniej widoczne. Nie znam się,polegałam na przeczuciu i na Googlach. Dlatego trochę mnie przerazilas,ale chyba wszystko ok :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry