Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosica-mój jak pies warczy..
Zadowolonam , bo udało mi się zapisać się na warsztaty chustowe i pierwszej pomocy za darmochę.A najlepsze,że mój M też się chce chustować.
Mam dziś ciężki dzień - młody nie spał w dzień nic...i jeszcze je za 10,niedługo będzie jak zawodnik sumo wyglądał.Już 4800 waży.I to w 90% na cyckowym mleku, bp na 8 karmień 7 to cyckowe mleko.odciągam, bo cycek odrzucony juz na amen...ciekawam jak długo dam rade.
Klara u mnie cycek prawie od poczatku odrzucony sie denerwowal mlody i nie chwytal .. A pewnie temu ze butelki posmakowal pierszo niz cyca ... Ja daje rade od samego poczatku sciagam i daje rade bo wiem ze te mleczko jest najlepsze dla niego ...ale nie powiem sa takie dni ze bym se odpuscila i bym przeszla na samo mm ...
Kobietki mam problem z Kajtkiem w podrozy . Nie chce mi lezec w foteliku jest placz straszny przez cala droge od tyg czasu i nie wiem co mam juz robic ? ....zabawki nie pomagaja glaskanie mowienie nic kompletnie... Czy mu nie wygodnie bo jak sie go wyjmuje na rece to spi . ( ostatnio przejechal na recach 20 km ) i nie chce zeby taka sytuacja sie powtorzyla mi .... Nie wiem juz czy to wina fotelika ... Mam maxi cosi cabrio
U nas słaba noc ;( maksa się aż 3 razy budziła na karmienie. 2 razy bardzo mało zjadła i usnęla wiec pobudki częściej były. A nad ranem tradycyjnie pojadla i ani myślała spać. Usnęla dopiero niedawno, ale jadła o 5.30 wiec pewnie długo nie pośpi.
Co do fotelika - powtarzam to nie jest dobra pozycja dla dziecka! I wyjazdy z takim szkrabem powinny być ograniczone do minimum i być krótkie! Naprawdę trochę was nie rozumiem w tym temacie - przeciez najezdzicie się jeszcze z dzieckiem gdzieś dalej jak będzie starsze. A jeśli chodzi o wyjmowanie dziecka podczas jazdy to aż mi ciarki przechodzą.