reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
ja narazie @ nie mialam no i tez musze zaopatrzyc sie w gumki :-)
moj parzy sie na przedmoity i nawet za mna wzrokiem patrzy jak przechodze obok niego ale oczywiscie najwieksze zainteresowanie tak jak u martysi tv ma :-)

ja narazie @ nie mialam no i tez musze zaopatrzyc sie w gumki :-)
moj parzy sie na przedmoity i nawet za mna wzrokiem patrzy jak przechodze obok niego ale oczywiscie najwieksze zainteresowanie tak jak u martysi tv ma :-)

jeśli o mnie chodzi, to nie wierzę w "ufanie naturze", rozsądny człowiek się zabezpiecza, zwłaszcza po cc, kiedy następna ciąża powinna być najwcześniej za ok. 2 lata. ja zamierzam się na tabletki przerzucić, bo nie lubię prezerwatyw, jest w nich coś obrzydliwego.

Dziewczyny czy wszystkie Wasze dzieci wodza już oczkami za przedmiotem??? Bo mój nie :(
Moja tak, ale nie zawsze i nie za każdym...Ale jak wychodzę z pokoju i leży w łóżeczku to odwraca za mną głowę.

jeśli o mnie chodzi, to nie wierzę w "ufanie naturze", rozsądny człowiek się zabezpiecza, zwłaszcza po cc, kiedy następna ciąża powinna być najwcześniej za ok. 2 lata. ja zamierzam się na tabletki przerzucić, bo nie lubię prezerwatyw, jest w nich coś obrzydliwego.
Mnie lekarka mówiła, że po roku już jest ok, ale wiadomo im później tym lepiej.
Brałam tabletki w sumie 8 czy 9 lat i się różnie po nich czułam.. sama nie wiem czy się zdecydować na tę mini pigułkę czy nie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry