reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
:-) rzeczywiście bardzo praktyczny dla tych maluszków, które nie lubią sie ubierać :-) ciach i już ubrane :-)
a kombinezonik baaaardzo fajny, a jeszcze fajniejszy ze taki taniutki :-)
ja lubię i takie śpiworki i kurteczki. Zależy od okoliczności. Do fotelika jednak kurteczkę, no bo jak zapiać pas? No chyba, ze kombinezonik z nogawkami?

Ostatnia edycja:
ja mam dla małego kombinezon z h&m, a do samochodu będziemy go zdejmować. nie będę specjalnie do auta kurtki kupowała, bo moim zdaniem to bez znaczenia, czy kurtka, czy kombinezon, maluch i tak się na dłuższej trasie zgrzeje, jeśli będzie cały czas w takich ciepłych ciuchach. ja sama kurtkę zdejmuję jak gdzieś dalej jadę.

Dziewczyny ma może któraś z was elektroniczną nianie video , albo taką zwykłą na sam dzwięk?
Może jest coś co możecie polecic :)

Ja mam motorola :-) z kamerą.
Ma dużo funkcji. Mierzy temp pokoju. Obraz jest bardzo wyraźny,jest funkcja nocnego widoku,zoom (ja nawet widzę jak dziecko oddycha)Sterujesz zdalnie kamera,mozesz ja tak obracać że praktycznie masz widok na cały pokój. Dźwięk działa w dwie strony,tzn nie tylko slyszysz jak dziecko się obudzi ale możesz też cos do niego powiedzieć albo możesz włączyć mu kolysanke (chyba ma 8 różnych)wszystko zdalnie. Ja jestem baaaardzo zadowolona.No i ja pewno przyda się przy starszym dziecku.A model mam chyba taki.

Załączniki

• 1442998666232.jpg
    1442998666232.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry