madziuuula87
Fanka BB :)
No prawie cała głowa i trochę brwi smaruje oliwka potem myje no i próboje czesac ale efekty znikome nie wiem już co robić :-( przecież nie będę tego zdrapywac bo podrażnie jej skórę patka masz jakiś sposób????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Madziula ja z pierwsza córcia miałam też tak jeździłam do dermatologa kupowałam drogie szampony i nic nie pomagało a moja ciocia zawsze mówiła ze masło pomaga ale ja nie chciałam jej wierzyć hihi ale w końcu posłucham się jej i pomogło przy drugiej córci tez tak odrazu zrobiłam. Weź masło jakie masz w lodowce na przykład delme( ja pierw biorę trochę na palce i te maslo tak 'mietosze' żeby nie było takie zimne i smaruje na główkę ( z pół godziny przed kąpielą) potem normalnie myje i potem trzeba wyczesac z włosem i pod włos na drugi dzień było już mniej to jeszcze raz to zrobiłam i na trzeci dzień tylko w jednym miejscu przeoczyłam to jeszcze raz zrobiłam i główka czysta jest. jak jest uwas tak dużo to możesz jeszcze przed kąpielą wyczesac i po kąpieli jeszcze raz.
Umnie dwa razy pomogło fakt ze ja byłam cala w maśle bo nie chciała na reczniku leżeć hihi ale jej pomogło![]()
Hej, czy któraś z was może polecić jakiś fajny nocleg w zakopanym ??