Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My też mamy ten kombinezon w serduszka z h&m![]()
Martyska nie panikuj, będzie dobrze tylko obserwuj i najwyżej więcej wody lub herbatki podaj...
Dziewczyny karmiące mm, ile i co ile wasze dzieci zjadają mm? Bo moja je po 90-120ml ale w dzień to prawie co 2 godz jest głodna, jak czasem chce jej przedłużyć to ryk i nic więcej... A porcji też nie chce większej... Boję się, że za często je, wodą też się nie da oszukać...
W nocy jest ok, śpi prawie całą noc do 4-5.
5 razy dziennie ! Wow moja przez ostatnie dni robiła 3 razy i byłam przerażonaMi polozna mowila ze moze tak sie zdarzyc ze bedzie robic raz na tydz ale u nas jest 5 razy dzienie
My też mamy ten kombinezon w serduszka z h&m![]()
Martyska nie panikuj, będzie dobrze tylko obserwuj i najwyżej więcej wody lub herbatki podaj...
Dziewczyny karmiące mm, ile i co ile wasze dzieci zjadają mm? Bo moja je po 90-120ml ale w dzień to prawie co 2 godz jest głodna, jak czasem chce jej przedłużyć to ryk i nic więcej... A porcji też nie chce większej... Boję się, że za często je, wodą też się nie da oszukać...
W nocy jest ok, śpi prawie całą noc do 4-5.
Mi polozna mowila ze moze tak sie zdarzyc ze bedzie robic raz na tydz ale u nas jest 5 razy dzienie