Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja po porodzie dostałam Biofer Folic bo zrobiła mi się niedokrwistość, ale te preparaty mają tą wadę,że powodują zatwardzenia, dodatkowo progesteren to możesz mieć problemy. Jedz dużo buraków - na każdy sposób, szpinak. One mają mnóstwo dobrze przyswajalego żelaza. Mi od razu niedokrwostość poszła hen....
hey dziewczyny mam pytanie jak często macie zlecane badanie moczu i morfologię??? z nudów jak to ja zaczęłam grzebać w necie na temat badań w ciąży i większość mam piszę że miało mocz i morfologię co miesiąc ja miałam tylko raz na razie i na poprzedniej wizycie też nie mówiła żeby robić mocz pomimo bakterii w nim ......................zaczynam mieć mętlik w głowie nie wspomnę o tym że pani doktor podczas dwóch wizyt ani razu nie zmierzyła mi ciśnienia krwi jak wyglądają wasze wizyty ???
Ja po porodzie dostałam Biofer Folic bo zrobiła mi się niedokrwistość, ale te preparaty mają tą wadę,że powodują zatwardzenia, dodatkowo progesteren to możesz mieć problemy. Jedz dużo buraków - na każdy sposób, szpinak. One mają mnóstwo dobrze przyswajalego żelaza. Mi od razu niedokrwostość poszła hen....