Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Węgiel na pewno można - ginekologa się pytałam. Inne typu stoperan itp to nie wiem. No i czytałam, że można też np. smectę. Zawsze można popytać farmaceuty.Wr, mnie swędzi chyba wszystko. A najgorsze jest to ze jak zaczynam to drapac to zaraz wyskakują mi jakieś plamy. Ja juz w pracy, czuje się okropnie. Wymiotowac mi się chce, a o 7 lecę do kliniki oddać krew bo musze zanieść dzisiaj mojemu gin wyniki tsh.. jeja, co można wziąść na biegunkę ??
Tak, to kosmetyki specjalne dla kobiet w ciąży: Palmers - Cocoa Butter Formula Ja też używam balsamu.Witam wszystkie lipcoweczkiRowniez mieszkam w UK mam 10 letniego synka a kolejny skarb na swiat przyjdzie 7 lipca
aaa i mam 29 lat
mam pytanko na temat tego Palmersa gdyz po 1 ciazy mam straszne rozstepy a smarowalam sie cale 9 miesiecy :\ teraz uzywam bio oil. Czy ten Palmers to jakas specjalna seria dla kobiet w ciazy bo ja tutaj jedynie widzialam Palmers cocoa butter. Pozdrawiam