Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spróbuje zaraz położyć Zosię na drzemkę i ja też skorzystam. Staram się jej nie kłaść w ciągu dnia, bo potem grasuje do 23, ale wychodzę z nią wieczorem do koleżanki, więc dobrze, żeby miała energię.
Witam sie z ranachyba nie nadrobie tych wszystkich postow..
Witam nowe mamusie I zycze spokojnej ciazy
Julia michasia ja tez z uk
W koncu doczekalam sie I idziemy w pon na 14:45 naszego czasu na usg nie moge sie doczekac
Wczoraj poczulam puk puk cudowne uczucie I szok ze tak szybko! Z corcia pierwsze puk puk bylo w 16 tyg.
Nadal choruje mam juz na minusie 8kg I silna anemie pokladam nadzieje w soku z burakow bo juz bym chciala wrocic do pracy a nie ma jak bo po 5 min stania mdleje..uszy nadal bola ale juz mniej
Rowniez polecam kosmetyki Palmersa
Ja sobie balsamik zamówiłam, powinien być lada dzieńByłam już w 3 aptekach w moim mieście i każdy patrzy na mnie ze zdziwieniem ze szukam oliwki palmersE tam, zamówię ja sobie na allegro. A odebrałam wyniki i tsh wynosi 1,82 a ft4 1.18 wiec może juz nie będę musiała brać tabletek
![]()
mój dzidziolek też już fika, identycznie jak LilaWitam sie z ranachyba nie nadrobie tych wszystkich postow..
Witam nowe mamusie I zycze spokojnej ciazy
Julia michasia ja tez z uk
W koncu doczekalam sie I idziemy w pon na 14:45 naszego czasu na usg nie moge sie doczekac
Wczoraj poczulam puk puk cudowne uczucie I szok ze tak szybko! Z corcia pierwsze puk puk bylo w 16 tyg.
Nadal choruje mam juz na minusie 8kg I silna anemie pokladam nadzieje w soku z burakow bo juz bym chciala wrocic do pracy a nie ma jak bo po 5 min stania mdleje..uszy nadal bola ale juz mniej
Rowniez polecam kosmetyki Palmersa
mili dużo schudłaś.. wracaj szybko do zdrówka..do poniedziałku już kilka dni więc pewnie doczekać się nie możesz:-) ja mam dopiero w czwartek wizyte i też nie mogę sie doczekac bo maluszka już prawie miesiąc nie widziałam..
Mamy taki sam termin porodu :-)
miq ja też tak miałam, że praktycznie zero rozstępów w ciązy i jakos 4 dni przed porodem zrobiło mi się kilka kresek na brzuchu. Na szczęście nie są bardzi widoczne. Też używam Palmersa.