reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

W ciąży częste są miigreny niestety....
Ja miałam ostatnio cytologie,bolało mnie, ale ja jestem dość wrażliwa... ale plamień nie miałam...
Mnie głowa już nie boli,ale za to biodro boli jak cholera.....

reklama
Paulla - i jak tam z tymi bólami? Lepiej? Konsultowałaś z kimś?

Ja się Was chciałam zapytać jak tam Wasze pęcherze :) Ostatnio cały czas czuję parcie... normalnie to właściwie co 5 min mam ochotę iść do WC i faktycznie zawsze kilka kropel wycisnę. Nie piecze mnie nic, ale zastanawiam się czy to nie zapalenie? Fakt, staram się dużo pić, ale zawsze dużo piłam i tak to nie wyglądało.... Czy macica już może cisnąć na pęcherz? Raz miałam zapalenie pęcherza w życiu, ból okropny, krew, skrzepy więc wydaje mi się, że to nie to.. a może po prostu łagodniejsza postać?

reklama
a tak z ciekawosci pytam wam tez kazali iść podbic ksiazeczke ciąży do rodzinego i stomatologa?

Pierwsze słyszę... Byłam dziś u dentysty, skserowali sobie moją karte ciąży, ale nic w niej nie podbijali.
A właśnie... U całkiem nowego dentysty byłam, zaleczył mi 2 zeby, o dziwo prawie bezboleśnie. Powiedział mi przy tym że mam do usunięcia 3 ósemki (taa, wiem o tym od paru lat) i że pod dwoma dolnymi ósemkami rozwija się jego zdaniem stan zapalny. Zaleca usunięcie ich jak najszybciej, najlepiej w drugim trymestrze ciąży. Obiecał mi znieczulenie bezpieczne dla dziecka, ale kilkukrotnie podkreslał że koniecznie w drugim trymestrze. Co o tym sądzicie? Któraś z Was wie coś więcej na ten temat?

Do góry