Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno poczujecie
Kunda, asienka, MamaPatryka &&&&&&& i czekam na relacje
kagusia u Nas też strasznie wieje, tak ponuro buuuu
ewczis76 kłótnia nic nie da, facetowi musisz jasno przedstawić za i przeciw, pewnie boi się, że sam zostanie z maluchem i sobie nie poradzi
Mili1988 &&&&&&&& za fasolkę siostry
mnie też dręczą bóle głowy, sprawdzam ciśnienie i zawsze nisko, niby często bóle głowy są z powodu małej ilości płynów, a ja na prawdę dużo pije wody;/
pani.olga to super, że wszystko ok, to co jak na razie mamy dwóch chłopców?
kagusia33 gratuluje, my próbowaliśmy 2 dni, ale ona chyba jeszcze nie czuje, że chce siu siu, bo potrafiła stać koło nocniczka, s temu pytana czy chce siu siu, nie i nagle gacie mokre, kupkę woła ale na siusianie chyba za szybko jeszcze, nic na siłę
pan doktor oddzwonił i jestem umowiona na czwartek:-) już do niego bez tej przychodni
moja mama jedzie na ceglana pod koniec stycznia to poprosze aby mi wziela najwczesniejszy wolny termin...moglabym isc gdzie indziej i chyba pojde ale tam mam cala kartoteke wszystkie badania a tu nic
a tak z ciekawosci pytam wam tez kazali iść podbic ksiazeczke ciąży do rodzinego i stomatologa?
dziewczyny a miala ktoras robiona cytologie? bo wiadomo teraz jestesmy tam bardziej ukrwione wrazliwe itd i zastanawiam sie czy nie bede plamic i czy nie bedzie mnie bolalobo na wizycie mam miec zrobiona i tak sie wlasnie zastanawiam czy odczucia sie zmieniaja ze wzgledu na ciaze ukrwienie i wrazliwosc tamtych miejsc
![]()
Asienka gratuluje wizyty i zazdroszczę dziewczynki))))
Ja teraz sobie robiłam koronę -to można bez problemu,moja przyjaciółka jest stomatologiem. Ale to znieczulenie dla kobiet w ciąży - ja miałam wrażenie, że ono nie działa....
Dziewczyny czy wam tez twardnieje macica? Takie twardnienie w poprzedniej ciazy mialam dopiero po 20tyg. Troche to mnie martwi...I towarzyszy temu bol jak na @
Ja na te twardnienie i bóle dostałam dupchaston,to są skurcze i to zdecydowanie za szybko,ja bym skonsultowała to z lekarzem