reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ale żeście na produkowały ;)

Karolina859 wiem wiem że to mit z tą zgagą ;)

Ewcia współczuje ale też zaczęłam się zastanawiać czy to nie rwa :/

Monia ale żeś na produkowała :D pościel możesz zobaczyć tak jak dziewczyny radzą lub ewentualnie na all ale tylko jak jest możliwośc zwrotu przesyłki bo nie zawsze te dobre gatunkowo okazują się faktycznie dobre ;) co do auta cóż kwestia bagażnika oprócz wózka (gondoli na początku) powinna się zmieścić jakaś torba ;) tym bardziej że na podróż pewnie będziecie zabierać jeszcze pieska ;)

Ewelak zazdroszczę że sobie Hanie pooglądasz... fajnie Ci :)

My wstałyśmy z godzinę temu, śniadanko ogarnęłyśmy już a teraz drażnię się z Oliwią :D a w sumie ja jej dokuczam he he
Dzwonię dzisiaj do przedszkola żeby wysłały mi umowę :) zdecydowaliśmy się i zapiszemy ją jednak do tego ostatniego co się zakochałam co byłam w poniedziałek :)

Ja uwielbiam szpilki mega wysokie najlepsze 16 cm... Przy moim wzroście mogę se pozwolić 165... A mój M ma 190. .. Ale zakładam tylko na imprezy, wesela, na szczęście w sobotę założę bo idziemy na bal karnawałowy z znajomymi... Jak co roku... Ale baletki muszą być w zapasie...

Monia, faktycznie bezsenność dziś Cię dopadła, ale fajnie,przynajmniej jest co poczytać od rana :) Ja kupiłam właśnie płaskie kozaczki w niedziele, w sumie głównie z myślą o przyszłej zimie,bo mieszkam na 4 piętrze (bez windy) i w obcasach z wózkiem nie widziałam się wcale. U nas różnica wzrostu 163cm i 186cm, też jak Ewelak lubię tą różnicę, pasuje mi tak :P
Tak czytam Was o ruchach dzieciaczków i nie moge sie doczekać swoich, w pierwszej ciąży poczułam ok 16tc wiec zgodnie z teorią, że w drugiej powinno być wcześniej to już czekam jak na szpilkach i prawie sobie wkrecam że coś nie tak. Tyle, że moja ciąża tydzień młodsza niż z OM wiec te myśli mnie ratują :)

reklama
A wiem co jeszcze

Monia każdy ma podejście inne. Ja sama wiem że jak by ktoś z winy lekarza/pijanego/naćpanego czy kogo innego umarł chciała bym sprawiedliwości a czy dało by radę pociągnąć z paragrafu czy finansowo to i tak w formie takiej by zabolało jak najmocniej i żeby nie zapomniał długo o krzywdzie. Finansowo by się wzbogacić chyba w większości przypadków nie ma nic wspólnego ale faktycznie te przypadki które są w tv to jest dziwny sposób chodź czasami jedyny by po pędzić sąd który w naszym kraju działa jak działa ;)

O przypadki gdzie pośliznął się i wniósł pozew o odszkodowanie to są typowo wyłudzające przypadki albo wpieprzał macka przez 10 lat czy ile zbierał paragony i przytył ;) to są wyrywaczek kasy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry