• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

hejka
u nas chorobowo, Mati kaszle strasznie.......... a ja gardło, katar i kaszel... masakra jakaś
moze bedzie fajna pogoda, póki co mgła okropna

reklama
kati83 zdrówka dla Was

EwciaZ jestem bardzo zadowolona z Białego Jelenia. Najpierw używałam płynu do prania, a potem ze względu na pieluchy wielo przerzuciłam się na proszek. Jedno i drugie mi odpowiada. Używałam też mydła (słabo się pieni) i mam krem do rąk. Zamawiam w większej ilości ze strony producenta Sklep Internetowy Pollena Ostrzeszów. U mnie w mieście nie w każdym sklepie jest, a jak już jest to strasznie drogi.

Monia żyjesz?

U nas tez chorobowo....

Ja kupuję produkty z białego jelenia na allegro.....
Początkowo do prania używałam płatków mydlanych,a teraz proszku,chwałę sobie te produkty,bo dzieci nie uczulaja....

Gurek,zerknelam na stronke i niektóre produkty kupuje taniej....

dziewczyny, pisałyście tutaj o otulaczach dla maluszków, jakiego rodziaju kupujecie?pieluchowate-cienkie czy kocykowate-grubsze?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie dajcie się choróbskom. Dużo zdrowia!!!
Enter planowalam zakup cienkiego otulaczka z Motherhood, ale poczytalam o nim i inne mamy używały go sporadycznie albo w ogóle. Taką samą funkcję spełnia pielucha tetrowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry