Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madziula,mialam to samo ze spaniem....a rano wczesnie na nogach trzeba było być.....
Ninex,gratuluję synusia!!!!

hej,moja wizyta opisana w odpowiednim wątku będzie Syn! prawdopodobnie Michał:-) Był podgląd między nogi utrudniony bo chłopina pośladkowo ułożony i tak jakby o turecku siedział ale udało się uff
U nas tez szaro trzeba przeczekać najgorsy etap pogody i ani się obejrzymy będziemy się cieszyć piękną wiosną;-)
Martyska oj to ja bym wolała w tą stronę u Mnie wiecznie niedobór,biorę teraz dodatkowo preparat o nazwie szelazo i zobaczymy przed następną wizytą mam robić krew i mocz ach
Córa w nocy wypadek siuśkowy miała o 2 ale spała od 20 więc nie narzekam...tylko że nagle zachciało jej się też jeść..wrrno nic i tak do 9 spała a teraz konsumujemy śniadanko.
Udanych wizyt kobietki;*
p.s czy ja płeć dziecia mam zgłosić Angi na priv?
witajcie z rana a ja się nie wyspałam przez wczorajsze czytanie o spaniu.............jakoś podświadomie nie chciałam na plecach i spałam na tak zwanym czuwaniu i się przewracałam z prawego na lewy bok i jak nie lewa noga zdrętwiała to prawa i tak w koło teraz jeszcze bolą mnie obie nogi masakrai jak tu żyć do lipca
![]()