reklama

Lipcowe mamy 2015

Witaj spowrotem Michalina! Zdrówka dla Was!!! :-)

U nas dziś sennie, brzydka pogoda, mąż na szkoleniu do 16 i sama siedzę, zaraz z nudów upiekę jakieś szybkie ciasto, bo obiadu mi się nie opłaca robić, bo od 3 dni mi apetyt gdzieś zniknął :-(

reklama
witam się w niedzielny dzionek :)
ja właśnie szykuje obiadek, synuś śpi a córcia patrzy na bajkę..
u nas dzisiaj bardzo brzydka pogoda wieje i zimno..
Super Michasia że już wrociłaś z córcią do domku.. Duża zdrówka życzę :)
Już się jutra niemogę doczekać.. moja wyczekiwana wizyta o 13.00 może wkońcu mój lokator da zerknąć między nóżki i potwierdzić płeć.. :)

Hey dziewczyny ta pogoda rzeczywiście jakaś depresyjna normalnie na nic ochoty ani siły niech szybko przyjdzie piękna wiosna ;-) kagusia &&& za wizytę ja mam dopiero za 2 tygodnie...

Ja Juz dzień lenia, wróciłam ze szkoły zjadłam obiad teraz dwa kawałki ciasta i kładę się na leniuchowanie. Od dwóch dni strasznie bolą mnie pachwiny, jak dłużej posiedzę to aż ciężko zrobić pierwsze kroki.
Spokojnej niedzieli kobietki :)

Zasnęłam na 20 min, Oliwia przy mnie też. Ona spała z półtorej godziny a ja zaraz się obudziłam ehh katastrofa, noce zresztą też do d... :/

Zrobiłam dzisiaj żurek, schab z ziemniaczkami z ogórkiem kiszonym bo już mi się nie chciało sałatki robić a teraz zjadłam bym coś słodkiego ale nie wiem co.. hmmm.. młody dzisiaj lajtowo chyba dlatego że mu w noc powiedziałam że mamusia to nie sparing partner a żołądek to nie worek treningowy ;)

Ogólnie byczymy się w domu.. i wiecie chyba mnie jakaś depresja łapie. Ach szkoda słów... :-(

Angi to tak jak mnie może to wiosenne przesilenie wpływa tak na nasze samopoczucie mam nadzieję że wraz z pogodą poprawia się nam humory... A co do slodkiego to ja właśnie podjadam milke z orzechami ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry