Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My dzisiaj poszliśmy na spacer nad Wisłę, ale niestety mimo słoneczka było dość zimno Potem pyszny obiad i deserek w jednej z naszych ulubionych restauracji i relaks w domu przed telewizorem... Teraz wycisnęłam soczek pomarańczowo-kiwiowo-gruszkowy i czas na internet Ehhhh nie chcę, żeby był jutro poniedziałek
Hej
Jakoś ostatnio weny nie mam na bb...
tak mnie ostatnio bolała głowa i kręgosłup, ze prawie zęby zagryzałam i dziwie sie, że je jeszcze mam... :-(
w sobotę w desperacji pojechaliśmy na basen, wiem, ze mam niepolecany ale trudno zaryzykowałam. I o niebo lepiej mięśnie przy ramionach puściły, tylko ból zatok został.
Dziś chillout-owy dzień i u nas było piękne słońce pół dnia ale zawsze cos :-)
posegregowałam ciuszki po Matim i mam ich sporo, także dokupię kilka sztuk i higieniczne rzeczy.
Mam pytanko czy macie jakis nalot na brodawkach cos typu pierwsze mleko? bo ja cos takiego zauważyłam
Michalina zdrówka moc dla córci oby juz zdrówko dopisywało.
U mnie też juz jest siara, zbiera się w szczelinach sutków i twardnieje. W pierwszej ciąży też pojawiła mi się tak wcześnie, po porodzie mleka miałam tyle że spokojnie wykarmiłabym dwa maluchy.
Nikita84 nie wiem czy to wcześnie, chyba raczej normalnie. U mnie po porodzie przez cc pokarm pojawił sie po 3 dniach, potem nie było wiele lepiej, właściwie od początku musiałam dokarmiać butelka bo mała płakała bo glodna była. Karmienie zakończyłam po 2 miesiącach. Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej.