reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Klaudia a to mój pokrowiec :)

Załączniki

• 1433438213111.jpg
    1433438213111.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 84
jak dla mnie taki pokrowiec to trochę za droga impreza, bardziej jako gadżet niż coś niezbędnego to traktuję.

my byliśmy dziś na lodach i potem w kinie na Avengersach nowych :D jest ta fajna promocja w Biedrze, że jak się płaci kartą Visa, to się dostaje kod na bilet do Cinema City za 15 zł (:

jak dla mnie taki pokrowiec to trochę za droga impreza, bardziej jako gadżet niż coś niezbędnego to traktuję.

my byliśmy dziś na lodach i potem w kinie na Avengersach nowych :D jest ta fajna promocja w Biedrze, że jak się płaci kartą Visa, to się dostaje kod na bilet do Cinema City za 15 zł (:

Promocja fajna jak sie ma jakies cinema city w promieniu 100 km chociaz:D. Ehhh zazdroszcze Wam miasta :)

Ale tu weekendowe pustki:) U mnie ciąg dalszy dnia bardzo udany. Parapet pomalowany 1 warstwa, wyprane i wysuszone dwa prania dla malucha, drugie poszły pieluchy i zostały kolorowe do wyprania jutro. Zrobiłam pyszną zupę pieczarkową z kurczakiem i ziemniakami, mniam, mniam. Zawiozłam słoik zupy choremu dziadkowi, a potem pojechaliśmy całą rodziną do parku na spacer, placyk i lody. Jeszcze muszę podlać kwiatki na balkonie i zmykam spać. Jutro rano mam tę przesuniętą wizytę u gina, zobaczymy co tam powie ciekawego.

Do jutra!

reklama
no ja w poniedziałek muszę iść koniecznie badania zrobić, bo mam wizytę we wtorek i oczywiście wszystko na ostatnią chwilę u mnie (;

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry