reklama

Lipcowe mamy 2015

ola dzięki ze wstawiłas tą listę myśle że jest tak uniwersalna że przyda się prawie każdej z nas :-)

ja dziś byłam na ktg wyszło bardzo dobre teraz mam w czwartek jak też będzie dobre to już tak często nie będę chodzić .......

zapytałam gina o to GBS no i dał mi tą próbówkę na wymaz ale na skierowaniu zaznaczył badanie bakteriologiczne- posiew z pochwy nie napisał że to na te paciorkowce to ja już głupia jestem ..........

a piszecie niektóre że pokarm wam się pojawiła dopiero w domu to czym karmiłyście maluszki trzeba kupić jakieś mleko modyfikowane na wszelki wypadek i zabrać do szpitala czy w szpitalu mają i podają maluszkom???

reklama
Madziula żadnego mleka nie bierzesz do szpitala, bo tam maja w razie czego. Poza tym maluszek na samym początku nie potrzebuje aż tak bardzo jeść bo ma zapasy z brzuszka. Jedynie jak za bardzo spada z wagi to każą dokarmic

ech ...wkurzona na maksa jestem ....a w zasadzie zrezygnowana ....znowu beznadziejne wyniki badań, o ile krwi jeszcze w miarę to moczu porazka ...zwłaszcza jeśli chodzi o bakterie ...norma do 130 ja mam 733....
już mam dosyć
i tym opytmistycznym akcentem na dziś skończę ....

ps.Thriade -trzymam kciuki ,żebys szybko wyszła

ola dzięki ze wstawiłas tą listę myśle że jest tak uniwersalna że przyda się prawie każdej z nas :-)

ja dziś byłam na ktg wyszło bardzo dobre teraz mam w czwartek jak też będzie dobre to już tak często nie będę chodzić .......

zapytałam gina o to GBS no i dał mi tą próbówkę na wymaz ale na skierowaniu zaznaczył badanie bakteriologiczne- posiew z pochwy nie napisał że to na te paciorkowce to ja już głupia jestem ..........

a piszecie niektóre że pokarm wam się pojawiła dopiero w domu to czym karmiłyście maluszki trzeba kupić jakieś mleko modyfikowane na wszelki wypadek i zabrać do szpitala czy w szpitalu mają i podają maluszkom???
madziuula noworodek ma żołądek jak twój paznokiec na kciuku takiej wielkosci, więc jednorazowo wypija ok 5-10 ml ;-) a i czytała i położna mi mówiła, ze w chyba 2 pierwszych dobach niektóre dzieci nie muszą jeść :eek: tylko ssają dla ssania i kilku kropel siary!

ech ...wkurzona na maksa jestem ....a w zasadzie zrezygnowana ....znowu beznadziejne wyniki badań, o ile krwi jeszcze w miarę to moczu porazka ...zwłaszcza jeśli chodzi o bakterie ...norma do 130 ja mam 733....
już mam dosyć
i tym opytmistycznym akcentem na dziś skończę ....

ps.Thriade -trzymam kciuki ,żebys szybko wyszła
klara pij duuuużo wody ja wypłukałam masakryczne ilosci bakterii z moczu tylko wodą pijac dziennie ok 4-5 l wody ( w 1 ciaży) btw. i co z tobą zrobił gin? dał antybiotyk?
Dziękuję za kciuki! Podziałało i jutro wychodzę, chyba że rano coś by było nie tak na ktg.

to super wiadomość :-), powiedzieli co było nie tak?

Kati chyba po prostu źle się ułożyła w pt na usg. Bo wyszło wtedy źle na dwóch różnych aparatach, u dwóch różnych lekarzy, a dziś jest ok. Lekarka powiedziała, że urosnąć tak nagle by nie mogła w 3 dni.

reklama
klara pij duuuużo wody ja wypłukałam masakryczne ilosci bakterii z moczu tylko wodą pijac dziennie ok 4-5 l wody ( w 1 ciaży) btw. i co z tobą zrobił gin? dał antybiotyk?

Kati -jutro ide na kolejne usg pomiarowe i do ginki -zobaczymy co powie ....ale generalnie mam dosyć ,bo co chwile coś.....
rano przed wizytą chyba polecę na posiew -tak w razie wszelkiego czegunku.....

Thriade -ja jestem czarownica....moje kciuki działają ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry