wichurka82
Fanka BB :)
Kornelia No to taki niezbędnik bez udziwnień. Te rzeczy co dodatkowo wymieniłaś to nie zamawiałam bo mam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja się melduję jako młoda żona ;-) no może nie taka młoda jutro stuknie mi 28 wiosen![]()
co do zakupów to już trochę rzeczy mam takich drobnych higieniczno pielęgnacyjnych no i ubranka a z takich dużych zakupów typu wózek łóżeczko fotelik to wybieramy się za tydzień bo mam wizytę 20 maja więc namówiłam męża że przy okazji po wizycie pojedziemy pooglądamy i mam nadzieję kupimy ;-)
muszę was nadrobić bo ostatnio nie było bardzo czasu..........
blacksilk powtórz badanie moczu ja maiłam ostatnio to samo leukocyty usiane i liczne bakterie a na drugi dzień badanie wyszło wzorowo po prostu próbka zanieczyszczona............

Też mam zgagę i piję mleko właśnie.. Bleeee. Pół dnia miałam śniadanie "w gardle" a teraz po obiedzie znowu obiad czuję...
Wiem, wiem, ale chwilowo tylko to jest pod ręką :/ Można jakieś tabletki na zgagę brać? Jakieś manti czy cuś?
manti nie ale rennie mozna. ja biore bo nic innego z domowych sposobow nic mi nie pomagaloWiem, wiem, ale chwilowo tylko to jest pod ręką :/ Można jakieś tabletki na zgagę brać? Jakieś manti czy cuś?