• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2015

a ja się wściekłam z rana... muszę dziś jechać oddać krew i mocz na badanie, a tu się okazało, że awaria wody i do 18 tylko zimna... więc trochę się umyłam w zimnej i jadę do Madicoveru, ale czuję się brudna /: co to za pomysły, żeby cały dzień wody nie było /:

reklama
a ja się melduję jako młoda żona ;-) no może nie taka młoda jutro stuknie mi 28 wiosen:-D

co do zakupów to już trochę rzeczy mam takich drobnych higieniczno pielęgnacyjnych no i ubranka a z takich dużych zakupów typu wózek łóżeczko fotelik to wybieramy się za tydzień bo mam wizytę 20 maja więc namówiłam męża że przy okazji po wizycie pojedziemy pooglądamy i mam nadzieję kupimy ;-)

muszę was nadrobić bo ostatnio nie było bardzo czasu..........

blacksilk powtórz badanie moczu ja maiłam ostatnio to samo leukocyty usiane i liczne bakterie a na drugi dzień badanie wyszło wzorowo po prostu próbka zanieczyszczona............

Miq piekna pamiatka :-) Gratuluje udanych wizyt.
Odebralam wyniki moczu i pierwszy raz podczas calej ciazy sa dupiaste. Leukocyty, liczne bakterie, pasma sluzu. W srode bede na wizycie u gina, wiec to skonsultuje. Od ponad tygodnia biore luteine dopochwowo, wiec moze cos z leku przedostalo sie do moczu. Jest to mozliwe?
Tak, to możliwe że lek albo coś innego zanieczyściło próbkę. Wykonaj badanie jeszcze raz.

a ja się melduję jako młoda żona ;-) no może nie taka młoda jutro stuknie mi 28 wiosen:-D
.

Gratulacje i wiele szczęścia na nowej drodze życia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry