reklama

Lipcowe mamy 2017

Mialam dzis nieplanowana wizyte i podejrzalam Szymonka [emoji7]
Wazy 1520 g w 30+3 tc i poki co jest ulozony posladkowo..

1494002137-aaaaaa.jpeg

U mnie tez dzis pogoda niefajna,caly dzien pada. Ale licze ze juz niedlugo i bedzie slonecznie.

Paninka wszystkiego najlepszego [emoji8]

Misia gratulacje dla meza [emoji5]

Abed zdrowka dla synka..

Ostatnia edycja:
reklama
Liluli - slicznosci [emoji7][emoji7][emoji7], gratuluję udanej wizyty! Ułożenie jeszcze może ulec zmianie [emoji6]

Paninka - i Tobie gratuluję udanej wizyty [emoji3], no i rocznicy ślubu [emoji4].

Misia - gratulacje dla Męża [emoji3]. Daj mu dzisiaj mocno i szczęśliwie poswietowac (zresztą z Ciebie jest idealna żona, więc.. Zapewne będzie cud, miód, itd. z Twojej strony [emoji3]).
Współczuję tych nieprzespanych nocek.. Pamiętam, że w 1-2 trymestrze nie miałaś z tym problemu (cicho zazdroscilam Ci tych pobudek przedpopoludniowych - ale Broń Boże, nie mam nic wspólnego z aktualną sytuacja [emoji6])

Aaggaa - nie znikaj tak! Cieszę się, że udaje się Wam pogodzić po spieciach. No i te wspólne wypady na rybki/kaczki [emoji6][emoji1].
Gratulacje Ciociu Michalinki [emoji8][emoji8][emoji8].
I jaki wozeczek w końcu wybraliscie?

Alex - ale Ci się nazbierało tego wszystkiego w ostatnim czasie... Współczuję tej całej wyprawy do Pl - w sensie, że taka daleka i długa trasa na tak krótki czasowo pobyt na polskiej ziemi.
Trzymam kciuki za sprawny remoncik - tylko... Nie przemęczaj się!

Kasiulka - 3,5 h na ktg? O zesz! Dobrze, że w końcu się unormowalo [emoji4]

Pola - w pracy byłam nawet krócej, no tylko 2,5 h. Ploteczki, podlanie kwiatków, poszperanie na necie, ale..nawet jakaś ofertę wysłałam i chwilkę z Szefem pobajerzylam [emoji6][emoji3].
A na dzisiejszych zajęciach z gliny zrobiłam sobie 3 patery z odbitymi liśćmi rabarbaru (mam nadzieję, że podczas schnięcia nic nie popęka). Mam nadzieję, że we wrześniu dane mi będzie raz na jakiś czas skorzystać z pracowni..
A powiedz mi jak Twoja Karolinka "stoi" logopedycznie?

Truskawka - Kochana, Tobie jest potrzebny dłuższy odpoczynek, jadnak praca, male dziecko, i ciąża daja w kość.
Mi też ciężko się wstawalo na 5:00, a teraz budzę się 5/6:00 i sama świadomość, że działam na swoich warunkach zupełnie inaczej nastawia mnie do życia [emoji6][emoji3]. Życzę dużo sił [emoji8]

Cześć dziewczyny! Witam się juz weekendowo. Odpoczywam właśnie po pracy. Niestety nie udało mi się Was nadrobić, jakos czasu brakowało. Zaczynam odczuwać coraz większe zmęczenie, w pracy cieżko mi usiedzieć 8 godzin, a jeszcze 6 tygodni mi zostało, z tym ze trochę wolnych dni bedzie po drodze, wiec wychodzi 25 dni roboczych. Przeziębienie na szczęście minelo, za to atmosfera w pracy coraz gorsza i przez to moje samopoczucie kiepskie było przez kilka dni. Przez to miałam częste bolesne skurcze nawet w nocy, aż się przestraszyłam i w końcu udało mi się przestac przejmować i dziś juz bez żadnych dolegliwości.
U nas piękne pogoda! Rano co prawda nawet czasem na minusie i trzeba szyby skrobać[emoji33]a w ciągu dnia +20.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Liluli śliczne zdjęcie, gratuluję :)

AAggAA u mnie cały rok od śluby był ciężki, a później już coraz lepiej :) fajne łowy dzisiaj :D aa ja mam tak samo niby mam duuzo w komodzie ale cały czas pisze, ze tego nie mam tego szok :o ta wyprawka się nie kończy haha

Liluli - ale super foto! [emoji7] tez mi sie takie marzy!

Aga - rozwalasz mnie z tymi odwiedzinami w robocie[emoji2] fakt faktem, ze tez czasem zjawie sie u dziewczyn na bajerke[emoji1] ale rzadko i tak zeby mnie kamera nie objela[emoji28]

Kupilismy Bebetto Nico 3w1 z fotelikiem maxi cosi city [emoji4] posiedzialam troche na grupie wozkow bebetto i namowili mnie[emoji38]

Madzia - rozumiem, ze Ci ciezko! Ja bym juz nie dala rady u siebie w robo. Brzuszek ciazy[emoji21]

W ogole jak chodze/stoje i im dluzej to zaczynaja bolec mnie nogi...a jak siedze np. na krzesle to mam wrazenie, ze od dolu za bardzo sciskam brzuch udami a od gory cycami[emoji1] musze sie rozkladac do pozycji pollezacej...

A jak ostatnio ukladalam puzzle na podlodze to juz szla taka joga, ze szok...
Plus te cholerne plecy...

Zawsze zle! Niech leci ten czas!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Dziewczynki [emoji8]

Aga k_m licze na to ze zmieni jeszcze pozycje. A jak nie to trudno.
Super macie te zajecia,u mnie brakuje czegos takiego.

Aaggaa ja puzzle ukladam na czworaka [emoji23][emoji23]
A na to usg to sie zbieralam juz tyle czasu az dzis zdecydowalam ze jade i juz [emoji5]

Tez bym chciala zeby szybciej lecial czas bo jak chwile posiedze to mam straszny bol pod prawym zebrem [emoji21]

Wyprawka nigdy sie nie konczy
[emoji28] ja dostalam mnostwo rzeczy a ciagle mi czegos brakuje..

Kasiulka troche czasu spedzilas pod ktg,ale wazne ze wszystko dobrze [emoji5]

@Megan22 ,@Morela_87 gdzie sie podziewacie?

Hej.
Podziwiam przyszłe mamusie, które jeszcze pracują. Ja odkąd siedzę w domu po prostu się rozsypałam ! Nie wiem czy to wina ułożenia Małego,czy beznadziejności mojego ciała,ale jestem jak staruszka. Boli mnie podbrzusze, krocze, chodzić nie mogę :/
Wczoraj pojechałam z córką do lekarza, po lekarzu kupiłyśmy coś na obiad i w drodze ze sklepu musiałam się zatrzymać na parkingu i odczekać,bo przez ból podbrzusza, coś jakby kolka z lewej strony (?) nie byłam w stanie wcisnąć sprzęgła, a że droga z kostki to myślałam,że mnie rozerwie z tego bólu.
W środę mam wizytę, zobaczymy co ciekawego powiedzą.
Do tego jestem jak krowa dojna. Leje się coraz więcej , a ja tak uwielbiam spać bez biustonosza :(

W ogóle czuję się jakaś taka... nijaka. Gdzieś ta radość z bycia w ciąży wyparowała.

Pokój prawie gotowy. Wczoraj wyjęłam pościel i muszę ją wyprać, a skoro już wyjęłam to i zobaczyłam jak to będzie wyglądać w łóżeczku, aaah, pięknie.
Nie mogę doczekać się końca czerwca. Dobrze,że czas ostatnio leci wyjątkowo szybko.

Co do baby shower... Nie. Chciały znajome z pracy wpaść do mnie i najpierw się ucieszyłam, a po chwili doszłam do wniosku,że nie. Za dużo zamieszania, a ja mam ruchy hipopotama :P mam nadzieję,że nie wpadnie im do głowy zrobienie mi niespodzianki,bo nie mam ochoty na spotkanie w dużym gronie. Ostatnio lubię swój spokój i przestrzeń.

Hey brzuchy! Dziś był pierwszy dzień szkoły rodzenia. W sumie wyglądał identycznie jak sprzed 2 lat :-p Mieliśmy na koniec zwiedzać porodówkę i oddział cały, ale ja chcę to dopiero oglądać przy porodzie.

Baby shower hehehe nie no nie chciało by mi się kombinować:-p

Wyprawka w sumie w lesie. Czekam aż remonty skończymy, póki co mam tylko te rzeczy po synu , w czerwcu się pewnie posram w biegu :oo2:

U nas leje, w weekend robole nie przychodzą, mąż wszystko odkurzył i pomopował gdy mnie nie było :blink:

29 tydz zaczynamy, + 6 kg na wadze ;)

Dobra, idę pranie powiesić;-) ;)

Kasiulka no ja już po remontach na szczęście :) a od czego ten podwyższony puls przy ruchu, wyjaśnili Ci?
Alex to już rozumiem, ja normalnie mam tak łóżko i dla nas wielkich ludzi jest super. Spuszczam nogi i już wstaje, nie muszę się dźwigać co przy problemach z plecami jest super z rana bo można przy nagłych ruchach coś naciągnąć. Ja bym chyba nie dała rady 10 godzin wysiedzieć chyba że z rozłożonym siedzeniem.
AAggAA no jesteś nareszcie. Już niedługo będziesz tulić swoje szczęście. Niezły połów, a najlepsza kaczka, trzeba było brać do domu, tylko kiepsko że skubaniem :)
Paninka ja muszę właśnie zrobić zadaszenie na tarasie bo mi się dzidź latam zagotuje. Najlepszego dla was z okazji rocznicy.
Abed oj niedobrze z tymi oskrzelami, żeby się nie rozwinęło.
Aim ja już na bieżąco piorę i prasuje, żeby nie zapomnieć o czymś :)
Liluli gratuluję wizyty i jakie fajowe zdjęcie. Prawe żebro to też czuję najbardziej.
Aga_k_m dziś się przemecze to będę chrapać do rana [emoji14]
Paalinaa współczuję dolegliwosci, w porównaniu z tobą to mi nic nie jest.
Dziękuję bardzo za wszystkie gratulacje dla męża. Z tej okazji w przyszły piątek grill z kolegami z pracy a w sobotę urodziny męża. Już się martwię jak to przeżyje. A tymczasem wróciliśmy z kolacji, a młody jakby powera dostał. Kopie jak szalony. Zrobiłam sobie te pokrzywy bo jednak kostki spuchly. Zobaczymy czy pomoże.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejoo

Aga no piekne lowy moj maz i synek tez lowia byli w sr i maly o malo Jesiotra takiego 5kg nie zlapal ...ale zerwal mu sie bo ma slaba wedke jeszcze.Super ze juz wrocilas:-)

Liluli no slodziak 1 klasa:-)
Moja 33 tc lezy chyba juz glowkowo ale pewna nie jestem za tydzien sie dowiem.

Co do prania ja jestem w lesie i z praniem i wszystkim:D a termin cc za 1.5 miesiaca wiec zaraz....
Ale czekam na meble maja byc do 28.05 potem biore sie za pranie prasowanie i ukladanie.
Spoko mam czas jeszcze.Jakos nie czuje paniki:D

Za miesiac jeszcze chce jakies zapasy obiadowe zrobix typu golabki, krokiety by choc na pierwsze dni miec cos w zamrazarce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry