reklama

Lipcowe mamy 2017

Inka współczuję sprawy z babcią. Zostanie na lekach tylko?
Alex 11 to bardzo dużo tych szwów miałaś. Dobrze szybko doszłaś do siebie.
Aga_k_m nocka udana :) jedno wstawanie o 1 i potem do 8.30 tylko dwa razy się przekrecalam. Coraz mi to gorzej wychodzi, a co się nasapie to moje. Ale nie zapomniałam o badaniu :) jeszcze wezmę prysznic i lecę na krew. aaaa 10 litrów, kochana babcia, nic innego bym nie jadła :)
Dziś znowu się ładnie zapowiada. Miłego dnia .

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hejka mamusie!

z tego co czytam , to coraz ciężej jest nie tylko mi :) no nie ma co dziewczyny, szczególnie te, które zaczęły 9 miesiąc , trzeba ZWOLNIĆ !! chociaż w sumie ja jakoś z kondycją nawet spoko, tylko trochę brzuch mi przeszkadza

Madziazt najwyższa pora, odpoczywaj teraz ile się da

Zonograja super , że się odezwałaś , powodzonka

A Truskawka pisała coś ? bo mogłam przegapić :(

Aga_k_m przyjęłabym takie wiaderko truskawek ... lubczyk ... super, ja przez tą moją bliznę nie ruszam się już 3 miesiące z Wawy , jak nie dłużej i na takie rarytasy to mogę tylko na ryneczek się wybrać, a u rodziców mały ogródek , ale zawsze to rzodkieweczka, koperek ..... wszystko świeże

Ja dziewczyny narazie kompletnie pochłonięta jestem szykowaniem się do szpitala, a może nawet bardziej zostawieniem w domu wszystkiego w takim stanie , żeby chłopakom było łatwiej :) przede wszystkim tego mojego kochanego starszaka na te kolonie próbuję wyprawić na tyle ile się da . Piorę , prasuję , sprzątam .... . Stresuje mnie ten szpital , bo ja nigdy nie leżałam tak długo i powiedzm , bez powodu ;) nie wiem jak mam się spakować , co wziąć na te dwa tygodnie, kompletnie nowa sytuacja dla mnie ....

Idę sprzątać , bo teście dziś przyjeżdżaja na kilka dni i uwaga , sukces w spaniu , ostatnie dwie noce spałam po pełne 4 h , od 1 do 5 , wiem , nie brzmi to mega dobrze, ale jak dla mnie to jest cud . Piłam melise , więc może to i odsypiałam w dzień tak po 1,5 h.

miłego :)

Misia udalo sie nie zapomniec siknac do pojemniczka?:D chyba nie zapomniałaś bo lecisz na badania - kciuczki!

Kasia831 to pewnie 4 razy jak do końca czerwca :) akurat będziesz na świeżo:D mój mąż wypral sobie swojego misia z dzieciństwa i ma zamiar na nim przypomnieć sobie pierwsza pomoc niemowlęcia haha :D

Inka oj biedna babcia. Wzmocnią ją i potem będzie miała czy w ogóle nie?
Oby ta awarie dało się szybko usunac!

Aim dobrze wiedzieć:)

Kylesa mam 7.35 więc jak Maziajka napisała że ma 10 i jest super to się uspokoiłam bo myślałam że powinnam mieć np 15:D domyślam się że pod koniec ciąży jest tych wód mniej.
Mój lekarz powiedział tylko że trochę za mało wód i że mam więcej pić. Resztę teorii sama wymyśliłam [emoji16]

Pola mi też doszło parę rzeczy więc zbieram na kolejne pranie więc coś się znajdzie do prasowania. Polecam do tego słuchawki i telefon do jakiejś gaduly:D u mnie akurat była mama i teściowa rano więc przy nich wszystko wyprasowalam :D

Aga km no wiadomo babcia i truskawki wygrywają:-) 10l! Wow! Ja kupuje mąż kilogram bo jak sobie pomyśle o tym obieraniu szypulek to mnie trzesie haha
Zrób jakieś dobre ciacho jesteś w tym dobra:-)

Aha gratuluje trochę przespanej nocki:-)
Ja przez pełnię mam koszmary. I nie umiem już rano zasnac, przez to picie wody chyba jestem zbyt pobudzona. Super że szykujesz dom na Twoją nieobecnosc:-) ja się chyba spakuje w weekend. Zaplanuj sobie co możesz robić w szpitalu - książki gazety krzyzowki? (Ja miałam na sali fajne laski i po nocach rozwiazywalysmy wspólnie krzyzowke:D) słuchawki do telefonu :) ja nic więcej nie robiłam tylko gadałam albo czytałam.

Ja dziś lenie się w domu bo czekam na UPS który oczywiście nie może się określić kiedy będzie. Przyjdzie mi dziś termometr i witaminki [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też dziś z rana poleciałam na morfologię i mocz. Ja zawsze zostawiam wieczorem pojemniczek na mocz na kibelku, bo inaczej na bank zapomnę! Teraz wróciłam do domu, piję kawkę i zrobiłam sobie przepyszny koktajl: banan, truskawki, kiwi, śliwki suszone + jogurt naturalny. Pycha!! Zrobiłam też pranie pościeli i ręczników, a jak drugie się skończy prać to lecę na spacerek.

Aga, ale ci zazdroszczę truskawek! Ja codziennie kupuję kilogram i codziennie go sama zjadam. ;)

Ja też dziś czekam na kuriera, zamówiłam ostatnie ciuszki - 3 pary półśpiochów i siatkowe gacie. Na szczęście to pocztex, a oni zawsze są u mnie w okolicach 14, więc na szczęście nie muszę kiblować w domu. ;)

pumelova a czytając wczoraj posty wieczorem zastanawiałam się gdzie jesteś ;) a ty prasowałaś :) ja planuję racuchy z truskawkami dziś :)
aga_k_m truskawki :) w takiej ilości :) super :)
Inka zdrówka dla babci
misia12 dobrych wyników
aha83 dobre i tyle spania :) ja w szpitalu spać nie mogę, chyba że po narkozie ;)
Linoone dobrych wyników :)

ja rano zrobiłam jakieś zakupy, jutro malujemy ostatni pokój + meble i wkońcu może uda się poukładać wszystko :) jutro tylko muszę coś z małym zrobić żeby cały dzień w domu nie siedzieć.... może kino...
ja też w końcu zaczęłam prać ale do prasowania to jeszcze daleko .... ale juz coś :)

Miłego dnia :)

Pumelova zapraszam :) a ciasto, mój powiedział, że mam nie stać w kuchni, że pojedziemy na lody :D no dobra przekonał mnie haha :D ale zrobię w przyszłym tyg. Dam znać jakie :)
Super, że już wszystko masz wyprasowane :)

A ja mam podobnie wychodzę po bułki np. I nie ma mnie 2-3h bo jeszcze tu idę tam i tak zleci :D

Aga_k_m takie wiaderko truskawek bym przygarnela :) rocznica jest dzisiaj :) narazie mój jest w pracy wiec do 15 spędzam ją sama :D ni dobra z dzidzia w brzuszku ;)

Misia, Linoone dobrych wyników :)

Inka zdrówka dla babci :)

Abed super, że już prawie koniec remontu :) my jeszcze zamówiliśmy rolety zewnętrzne do pokoju małej żeby tak słońce popołudniu tam nie świeciło, (mój jeszcze tam ma biurko i będzie do jakiegoś czasu tam pracowal) a mój do zwykłych rolet nie jest przekonany ;)

Aha super, że się wyspalas, ja dzisiaj 12h spałam no z przerwami na wc ale udało mi się za każdym razem zasnąć :) ostatnio właśnie Truskawka nic nie pisała ..

Ja po 11 do kosmetyczki, później od razu spacer zalicze i czekam na męża i te obiecane lody :D

Miłego dnia! :)

Pumelova ale fajny ten Twój mąż. Ma swojego misia , no słodziak. Mój nie na nic z dzieciństwa, nawet zdjęcia :(
Linoone dobrych wyników życzę. Dziś też sobie trzasnął jakieś smoothie lub koktajl.
Abed czyli ciągle do przodu z remontem :)
Ewella udanego świętowania rocznicy i pysznych lodów.
Czekam sobie na krew. Spotkałam dziewczynę że szkoły rodzenia, przyszła bo dziś ma termin, ale chyba do domu pojedzie :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć:)
Pumelova ja też przez ostatnie 2 noce mam koszmary:/ Ale śpi mi się dobrze, 3 dni temu założyłam prześcieradło, którego dawno nie używałam i jest świetne do przewrotow z boku na bok w nocy hehe po prostu się prześlizguję[emoji16]
1496997360-aaaaaa.jpeg

Przyszła mi.moja książka o dzieciozmaganiach:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone kciuczki i za Twoje wyniki :-)
Koktajl musiał być pyszny :-) ja jestem wierna banan+gruszka+maślanka bo mi szkoda truskawek do koktajli, wcinam same :-)
Eh ja mam nadzieję że ten mój niedługo przyjedzie bo też bym się przeszla, tak tylko spaceruje do lodowki:-(

Abed pisałam rano na forum ale wczoraj było tak plodnie że ledwo nadrobilam forum wieczorem :D oo z truskawkami nie robiłam. Widzę że remont zbliża się do końca:-) może uda się w weekend zakończyć?:-)

Ewella haha nie dziwię się że Cię przekonal;-) byłam wczoraj wieczorem na tylnej mariackiej na rzemieślniczych lodach, podobno najlepsze w Katowicach - poprosili mnie bez kolejki! Pyszniaste[emoji173][emoji173]
Ja już tak wolno chodzę że jeszcze trochę i nie będzie mnie ze 3h:D

Misia szczerze Ci powiem że nie wiem skąd on go przytachal do domu, chyba miał w piwnicy :D wypral go nawet! Ja też nie mam nic z dzieciństwa:p ale ja mieszkałam w mieszkaniu a on w domu i ma wszystkie klamory jakie można upchnąć w piwnicy

Kasia831 haha dobre prześcieradło to podstawa dobrego obracania :D ja się najbardziej wkurzam jak śpię z rogalem i muszę iść siku i nie umiem się z niego wydostać jak biedronka. Miłego czytania!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova - nieee, ciacho teraz odpada - zwyczajnie nie chce mi się robić [emoji1].
Jak pisałam - wczoraj podzieliłam się tymi truskawkami z mamą, więc miałam jakieś 5 kg. Wczoraj pojedlismy ich sobie na maxa, a resztę miałam umyta w lodówce. Zmiksowalam je, i zapakowalalam w buteleczki po wodzie 0,5 l. Na jesień / zimę będą idealne do koktajli bądź do zmiksowania z galaretka (i w takiej formie ląduje na biszkopt, albo sernik na zimno - uwielbiamy [emoji39]).
Mąż ma swojego misia? Sloooodko [emoji4]
Z jakiej aplikacji korzystasz odnośnie wody?

Abed - powodzenia w jutrzejszym malowaniu. Ja już mam pomalowane pomieszczenia (poza nasza sypialnia), ale paneli jeszcze brakuje... Masakra... Pewnie na koniec czerwca dopiero się wprowadzimy .
Racuchy z truskawkami? Dawaj przepis [emoji3]

Aha - dobre i 4 h przespane ciurkiem. Mam nadzieję, że z każdym dniem wydłuży Ci się spanie. Za dużo masz teraz na główce, a to co siedzi w podświadomości ciężko oszukać... Stad i problemy (tak myślę [emoji4])

Pumelova - a ja właśnie dostałam info, że mąż odebrał od kuriera paczkę z Gemini [emoji6]. Tez kupowałam m.in. termometr, witaminki, gaziki LEKO, octenisept, itd..

Linoone - kciuki za dobre wyniki [emoji110] [emoji110]. Ja o dziwo nie mam wielkiego pypcia na truskawki, ale jak ich już nie będzie to pewnie i pypc się przebudzi [emoji1]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry