Hej [emoji5]
I znowu mam 10 stron do nadgonienia [emoji14]
Kasia - i ja lubię żółta fasolke szparagowa [emoji3].
Twój Mężczyzna zna Cie naprawdę bardzo dobrze [emoji3]
Misia - my tez się borykamy z pepkiem. W czwartek przez przypadek spotkałam pielęgniarke z noworodków i zapytałam co z nim zrobić - to kazała obwijac 2 razy dziennie pępek gazikiem mocno spryskanym octeniseptem.
Do wczoraj mieliśmy tez jeszcze klamerke.. Pani fotograf przed sesją nam go ściągla.
Mam LEKO, ale boję się go użyć. Pępek jeszcze jakby żywy, a alkohol wnika w organizm dziecka (podobno).
Pochwal się sesją [emoji4]
Katja - ale pięknie macie imiona dla Dzieci: Oliwier i Liwia [emoji7].
Wiszenie ma cycu miałam i u jednej i u drugiej.
Odchody poporodowe mam słabe: są już bardziej brązowe, ale zdarzają się też krwiste.
Kylesa - brawo za rozkręcenie laktacji [emoji122][emoji106]. Współczuję crp i zoltaczki u Synka .
Życzę unormowania wyników i szybkiego powrotu do domu [emoji5]
Emol - powodzenia z kp [emoji110]. Ciężka walka przed tobą.
Abed - u Was też widzę ciągle coś się dzieje.
Dobrze, że szybko zareagowaliscie z tym wedzidelkiem. A dlaczego tsh? Ty czy mały?
Chybra - powodzenia [emoji4]
Jenny84 - gratuluję serdecznie!!!
Tea - lepiej sprawdzić u neurologa co i jak z Liwia. Choć mam nadzieję, że na obawach tylko się skończy i konsultacja niczego nie potwierdzi.
Z Twoją rana też nie ciekawie . Może podejdź do lekarza z tym? Byle szybciej [emoji6]
Pumelova, Ola - moja Kalina dzisiaj też przechodzi taka fazę płaczu i spiny . Ale jest to kwestia 1 dnia. Strasznie Wam współczuję tak długotrwalej walki o poprawę samopoczucia Maluszków.
Aha - zdrówka [emoji8]. I bez wyrzutów. Przecież po to przyjechałas do Rodziców, by móc odpocząć.
Maziajko - wszystkiego najlepszego dla Jagodzi [emoji8][emoji8][emoji8]