Ewella polecam katarek plus, taki mam i jest ok. Na allegro kupilam. No dziś moja znów płacze od 11 i o 12 poszłam po męża bo byłam wykończona od 6 rano (byliśmy razem na spacerze) i on ja oczywiście uspokoił. Wprawdzie spala ze smoczkiem ale spala.
Misia super że Ci się udaje na lezaco, ja muszę odbić więc odpada bo i tak się budzi.
Paninka współczuję teściowej ponownie
Chybra jak tam akcja?
Inka ja nie miałam a włoski mamy
Monti moja była jak anioł 2 tygodnie potem się posypalo;-) nie wiem jak z kropelkami, wiem tylko że w Polsce ich nie ma.
Aniek też jestem przyzwyczajona do życia w mieście. 25 lat mieszkałam w bloku na osiedlu i lubiłam tych wszystkich ludzi, to że za oknem się coś dzieje że wszędzie blisko. Teraz mieszkam u męża w jego domu ale na szczęście praktycznie w centrum miasta - nasza ulica jest taka dość boczna ale wszędzie mamy blisko. Nie dam się wyprowadzić gdziekolwiek gdzie do sklepu trzeba jechać, taki mam warunek

mąż ma ziemię ale na takim zadupiu że moja noga tam nie zamieszka ;-)
Nauczyłam się że już nic nie planuje od tygodnia - odwołałam wszystkie wizyty, chce siedzieć sama w domu i się nauczyć tego dziecka. Idzie mi wprawdzie coraz gorzej ale przynajmniej jak się nie umyje cały dzień to nie będę śmierdziec przy gościach. Zacznę robić pod siebie i będę matka polka piersią karmiąca!
Paninka o właśnie taka lokalizację mam i tu jestem szczęśliwa :-) nie przy głównej drodze ale wszędzie blisko:-)
Paalinaa ja tak samo z krwawieniem ale lekko juz, wkładka by wystarczyła ale zrobiłam taki zapas podpasek że żal nie skorzystać

mojej też drży czasem nozka.
Liluli z bloku na wieś taka typowa gdzie każdy każdego - też bym miała problem się przyzwyczaić. I do tego teściowa;-) cud miód i orzeszki
Abed to dobrze że podcieli od razu masz z glowy:-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom