Wendy ja tylko fryzjerskich używam, nie lubię tych drogeryjnych, są kiepskie jakościowo do tego i bardziej włosy niszczą. Olalam sprawę, kupię fajny toner z welli charm i dobiele nim. Jeszcze poprawi wygląd włosów
Wiem, że poruszalismy ten temat wcześniej ale to jakiś dramat.. Rozumiem rozstępy czy puchniecie ale nigdy nie powiększył mi się aż tak celulit jak teraz.. Mam go normalnie, niewiele ale jest i Oki. Teraz mam wrażenie, że jak ruszam noga to aż na niej faluje. Masujem zbijam masazerem robie lrzysiady etc i jest go chy a jeszcze więcej..
Wczoraj po dole ogarnelam się, stwierdziłam ze to nie z mojej winy i na pewno zejdzie po porodzie. Teraz widzę piszecie podobnie. Wybaczcie ale pocieszylyscie mnie, widzę ze to normalne. Czuje się z tym lepiej..
Tez mi się boczki zrobiły, majtki się naciagaja bardziej :/ i z tyłu pod tyłkiem kiepsko to wygląda..
Dlatego tez kupuje juz kiecki na lato, by czuć się zgrabniej.. A i wygodnie.
Truskawka.. Jak nie mogłam zajść w ciążę to wręcz z nienawiścią patrzyłam na wózki, maluchy czy ciazowki.. Czułam się mega pokrzywdzona.. Imwydawalo mi się, że są wszędzie jak na złość.. Moja kuzynka 3 dzieci za ten czas urodziła

po porodzie Leilusi byłam chyba zbyt zdolowana i wszystko jedno mi było..tam się do niczefo czułam.. Ale widok i tak bolał. Najgorsze, że tu dużo babek pali czy pije., nawet wymyslonomkiedys, by za nie palenie dawać kasę.. To mnie tak wkurzalo.. Nie dbają a mają,,
Idę doczytać