Hej dziewczyny
ja mialam dziś okropną noc, najpierw jakies koszmary mi sie sniły, ze pływałam na pontonie i był sztorm, a jak sie obudziłam o 3 to juz praktycznie nie moglam zasnac do rana, zaczynaja mnie nerwy zjadac przez to czekanie na wynik :/
jejku dobrze, ze moj syn nie ma alergii i tak prawie nic nie je, a jakbym miala mu wykluczyc jeszcze czesc potraw to juz zupełna ameba by z niego była ;p
Lilith ja sie martwie jak bedzie ciepło zalozyc jakies spodenki czy spodniczke ze wzgledu na cellulit, ja i tak mam straszne tendencje, nawet majac 13-14 lat i bedac dosłownie patyczkiem majacym 0 % tłuszczu i tak mialam ten cellulit, ciezko sie tego pozbyc jak sie raz ma, a w ciazy to juz w ogole dramat.
A to co napisałas o patrzeniu na wózki jak sie samemu nie moze zajsc w ciaze to sie podpisuje rekami i nogami- mialam to samo i co dziwne jak u lekarza widze kobiety z duzymi brzuchami to dalej mam takie okropne ukłucie zazdrosci, nie wiem chyba nie da sie tego tak łatwo pozbyc

moze jak bede w wiekszej ciazy i takiej bardziej pewnej...
A z tym tsh hmm moze zrób tak jak AIM pisze, poszukaj jakiegos polskiego lekarza, bo z tego co słyszałam to angielscy rzeczywiscie sa fatalni.
Aha83 z rozstepami czesto jest tak, ze sie ich nie ma w ciazy, dopiero widac je po porodzie- u mnie tak było, ale dramatu nie ma, jak przestały byc czerwone to mało co je widac.
Pisałyscie o peelingach, ja chyba z rok czasu nie robiłam, ale nic dziwnego jak nawet u fryzjera ponad poł roku nie byłam ;p mam takie pytanie do Was, czy tez macie problem z włosami na ciele? tzn u mnie strasznie szybko odrastaja i sa ciemniejsze niz zazwyczaj, szczegolnie na nogach :/ nie wiem co to bedzie w wakacje