Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny jesteście niemożliwe! Dwa dni i 15 stron naskrobane. Super, że jest nas dużo aktywnych, ale to już chyba przesada biorę się za nadrabianie zaległości, bo ciekawa jestem co u Was
Morela - ale pięknie Ci to wszystko wyszło [emoji3].
Tymuniek - Ojjj to czekam na zdjęcia z metamorfozy (przed i po) [emoji5].
Troszkę Ci zazdroszczę tej cukrzycy - ostatnio za bardzo sobie dogadzam [emoji6]. Trzymam kciuki za Twój cukier po serniczku (oby wynik był łaskawy) [emoji4]
Jenny - nie trawie takich ludzi - współczuję Ci znajomej. A może weź jej dosraj publicznie jakimś tekscikiem, tak aby na przyszłość 2 razy pomyślała zanim się do Ciebie zwróci? [emoji6]
I pamiętaj masz zawsze gotowe usprawiedliwienie (achhhh te hormony [emoji1]) [emoji6]
Dziewczyny jak to jest z tymi polowkowymi? Czy to lekarz normalnie na wizycie robi na zwyklym USG? Czy to trzeba sie na jakas specjalna wizyte umawiac?
Katanka to badanie robi się tak od 18 tyg do 22 skonczonego wtedy wszystkie narządy wewnętrzne u dziecka już dobrze widać ja też idę do innego lekarza mój się tym nie zajmuje
Katanka, ja mam jednego lekarza prowadzącego, a na usg chodzę do innego, specjalisty od prenatalnych. Połówkowe będę miała w 20+5. Ja chodzę prywatnie.