Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Madziazt podziwiam wszystkie mamy pracujące, bez względu na rodzaj pracy. To musi być męczące.
Nie, żeby mamy na l4 czy domowe ( sama taka jestem) były gorsze, bo też zapierdzielam bardzo dużo i cały czas coś robię ale to jest zdecydowanie większy komfort no i samemu sobie a nie pod kontrolą. Obecnie mam tak marny okres, że mogłabym nietypowo spać i spać i rano to mąż budzi mnie i syna by go do przedszkola wyprawic a ja ledwo się ogarniampotem już zaczynam sprzątać etc ale nie wiem jakbym sobie dala rade by wstać np.na 5-6.
Misia syn dużo pomaga, więcej niz starsza. Tylko jego też nie ma, np.podczas karmienia kotów. Trochę musze powykladaci do niego też się schylam
Z włosami to mi się tak nie chce robić..musze zdjąć kolor, rozjaśnić odrost, nałożyć toner, potem całe wybielic i zdecydować jaki kolor lub bez.. Ech.
Kasia jestem pewna, że kiedyś wspominałam o tych tureckich sklepachich jest bardzo bardzo dużo. Zwróć uwagę na nie, bo różnią się w nich sporo tez ceny.
Tez zrobione leczo mam.. Juz cały tydzień za mną chodziło..
Pumelova gratuluję! Ważne, że wszystko dobrze!
Abed i Tobie gratuluję![]()
dziewczyny - ja bym chciala wypsrztac dom przed switam..zebybyło tak świeżo i wiosennie ..ale kompletni sił mi brak ...to co kiedys zrobiłam w 1 wieczór ..teraz odkładam z dnia na dzien ..
mam nadzieje ze uda mi sie trochę to wszytko ogarnac i wpuscic wiosne do domu![]()
pumelova - gratuluje wizty.
ps. jak to zrobiłas ze udało Ci sie schudnać 0,5 kg![]()