Ola W przykro mi że tyle przeszliście. Dobrze że się wspieracie, to umacnia związek. Najważniejsze, że Ty jesteś zdrowa, malutki urodził się zdrowy, teraz potrzebujecie tylko trochę czasu. Będzie dobrze, zobaczysz.
Olisia jak ktoś z bliskich, przyjaciół, to karmię tylko się tak bokiem odwracam, albo przykrywam pieluchą, a jak by był ktoś z dalszych znajomych, to wyjdę.
Olisia u mnie podawali NAN 1 mleko początkowe, albo NAN 1 optipro. Takie też kupiłam i faktycznie przez te kilka dni nie bolał małej po tym brzuszek.
Jutro kciuki. Oby się rozkręciło.
Chybra gratuluję wagi Twojej i Leosia.
Kurcze dziewczyno za wcześnie na podnoszenie. Może weź go na kolana jak siedzisz? Nie wiem ile w tym prawdy, ale koleżance lekarz powiedział , że od wczesnego podnoszenia narobiła sobie kłopotów i wypadała jej macica.
Pumelova o jezusie, to się naprawdę montuje do odkurzacza? Kosmos

Becikowe wiem, ale ten dodatek chyba od mniejszej kwoty.
Parasolkę mam taką uniwersalną i mimo że trochę ciężko się nagina, to jest ok. Przydaje się.
Aim ja się muszę przełamać i obciąć pazurki. Czym obcinasz? Obcinaczka czy nożyczki?
Ewella ja też małą owijam w kocyk i biorę na brzuch jak płacze w nocy. W ogóle to najchętniej cały czas by była na rękach cwaniara.
Kasia dasz radę z tym karmieniem. Codziennie będzie lepiej. Takie już są te nasze maluszki- lubią się tulić

Na zorane sutki polecam po domu te muszle laktacyjne. Misia kiedyś je polecała i naprawdę pomagają. Fajnie się sutki wietrzą.
Linoone ja też dziś karmiłam w aucie na parkingu przed sklepem, bo była awaria z głodu. I szczerze mówiąc mam to w nosie co myślą i mówią na ten temat inni. Nie robię tego na pokaz, ani jakoś na widoku. Moje dziecko jest głodne ,to go muszę nakarmić! I na pewno nie będę tego robiła w toaletach.
Emol fajnie że wyjazd się udał, mimo że męczący. Zawsze to jakaś odmiana dla Ciebie i Arturka. Dopajasz przegotowaną czy mineralną? Też się nad tym zastanawiam.
Misia kiedy wyjeżdżacie? Z takim maluszkiem to faktycznie nie wiadomo co pakować.
Madwoman co za buc z tego lekarza!!!
Przyszła mamusia, mocno kciuki zaciśnięte. Czekamy na dobre wiadomości.
Aga_km kupił sam, ale pierwsze koło niej chodziłam i oglądałam, to wiedział, że mi się podoba
Paninka ja bym od razu szła ze skierowaniem na ip.
Mieliśmy dziś dzień w ciągłym ruchu.
Byliśmy z dzieciakami na spacerku w południe i złożyć te nieszczęsne papiery(nie udało się) jutro podejście nr.3 wrrrr
Odwiedziliśmy babcię bo wróciła z wczasów. No i pojechaliśmy z dzieciakami na wyprzedaże do h&m i smyka. Kupiłam 2 dwupaki koszulek dla karmiących, 2 biustonosze, młodemu spodenki, małej sweterek i pajac taki cieplejszy pluszowy. Jestem zadowolona. Jak wróciliśmy po 19.00 to przyszła koleżanka z mężem na kawę. O 22.00 kąpiel Majczki, potem młodego i żeby nie zapeszyć od 23.15 mała śpi(od jakiegoś czasu z kupą) nie dałam jej od wczoraj vit.D3. Jutro mamy położną, ciekawe co powie?