Judith nie wiem, ale to chyba nie możliwe żeby maleństwo nie najadało się pokarmem mamusi. Sami stymulujemy produkcję pokarmu do potrzeb dziecka. Może częściej przystawiaj,
nawet żeby maleństwo tylko pomemlało.
Ola W Maja też charczy czasem i nawet skrzypi tak dziwnie, młody mówi że jak" stara szafa"

ale dzieci wydają różne dziwne dźwięki
Dzięki za odp.odnośnie szczepienia. A te 5w1 to kiedy??
Nie martw się, szybko zapomnimy jak nasze dzieci płakały i nie dały odpocząć

Dzieci tak otwierają buzię, a jak ma glutki to może też dlatego?
Pumelova to znaczy że Agatka przyzwyczaja się do zajęć?
My na spacerku też grzecznie, a w domu maruda.
Nawet nie wiem kiedy są u nas chrzciny. Z synem zapłaciliśmy sobie po sobotniej wieczornej mszy i teraz też tak zrobimy. Myślałam o drugiej połowie września, ale zobaczymy. Chcę żeby mój syn też przyleciał, musimy to jakoś zgrać.
Szatka to ta biała sukieneczka co się kładzie na dziecku w czasie chrztu, do kupienia w dewocjonaliach.
Ewella to jest nadal tam na Grota Roweckiego? Muszę to też w tym tyg.ogarnąć.
Dokładnie też się boję tego wiązania chusty, ale muszę ją kupić i jakoś się nauczyć bo nie jestem w stanie inaczej funkcjonować. Myślałam też o otulaczu, ale mam wrażenie, że Maja nie lubi mieć okrytych rączek. Nawet jak kocyk ma na rączce to się złości.
Kylesa no dobrze powiedziane "ciężkie jest życie z dzidziusiem"'szczególnie jak ryczy
Abed najlepszego dla maluszka❤
U nas też dziś 4 tygodnie

Gratuluję pępuszka. Fajnie że udaje się wam dojść do porozumienia ze starszym dzieckiem. U nas to różnie bywa.
Liluli najlepszego dla Szymusia❤
Paninka zazdroszczę spokojnego snu Poli. Moja młoda chyba ma nadwraźliwy słuch.
My dziś mamy 4 tygodnie

nawet nie wiem kiedy to przeleciało?
Maja w nocy fajnie spała. Rano byliśmy pozapisywać ją na bad.bioderek i słuchu, to w samochodzie zainteresowana z otwartymi oczkami. Od kąd wróciłyśmy, to ciągle płacz. Karmienie, kupy, bąki, pielucha, czkawka, karmienie, odbijanie wymioty, płacz i tak w koło. Oszaleć można.