reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Abed fakt, przecież się wymieszaja. To co za różnica gdzie:D

Ewella tak dziś lepiej z reka, ćwiczył już z Agatka uff[emoji173]
Ja mam swój jeden sprawdzony przepis[emoji23]
Mój tata z okazji barborki zamiast imprezki pojechal do ustronia[emoji16]

Aniek biedne jesteście:* może ja coś bolalo?

Maziajka pochwal się zdjeciami[emoji7]

Joldzi ja bym już schizowala:/ dziwne.. najwyraźniej nie udziela się na żadnym forum [emoji23]

Kasia831 dobrze że w koncu pospalas!

Abed no barborka to takie święto górników, a że u nas każdy ma w rodzinie górnika to się spotykamy jak na urodzinach imieninach itp. Mają dzisiaj wolne. Dostają kase. Mój tata jest gornikiem, dziadek byl, teść byl, chrzestny Agatki i facet mojej mamy też ś gornikami. Tak sobie świętujemy ten dzien:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed dokładnie tak jak dziewczyny napisały, mąż tydzień temu miał imprezę z pracy barborkową a wczoraj rodzinną :) kasę też dostał a ja od męża dostałam kasę chyba jako żona górnika haha

Pochodzę z okolic Płocka, czy jakaś mamusia mieszka niedaleko mnie? :)
Agniesiam ja przed ciąża też lubiłam nosić dopasowane ubrania dlatego teraz w niewiele rzeczy mieszcze się. Szkoda mi kupować nowe bo cały czas mam nadzieję że schudne a z drugiej strony nic w tym kierunku specjalnego nie robię więc zostaje mi Nadzieja.... o_O
Kylesa moja też jeszcze się nie przekreca, połowe ciała wygina do tyłu a pupy jeszcze nie może dzwignac. Jak położę ja w łóżeczku to za chwilę już leży w poprzek :-) :) Musiałam ochraniacze założyć jej dookoła łóżeczka bo bałam się że nozke włoży między szczebelki.

Emol ciekawe z tymi zabkami... Jakie postanowienie adwentowe sobie zrobiłaś, szacun. Ja chyba nie wytrzymałabym bez słodkiego zwłaszcza przed miesiączka.

Aniek współczuję

Joldzi dziwna sytuacja z tym dzieckiem...

Ewella dobrze nauczyłas męża :D

Mmag ja niby okres miałam od razu po połogu (nie skończyłam go a miałam spore krwawienie) ale od tamtej pory nie miałam. Ale kusi słodkie ale staram się. Moja motywacja jest to ze na święta widzę się z rodziną i chce pokazać ze dobrze wyglądam po porodzie. :)

U nas noc ok, ale przed snem się dowiedziałam, że kumpel ma raka strasznie wrednego i organizują dla Niego i Jego rodziny zbiórkę kasy i rzeczy( jutro się dołożę) i całą noc o tym myślałam i takie rzeczy mi się śniły okropne, że ehhh:-( :( Mówią, że nie ma ratunku, chemia się nie przyjęła, może będzie nadzieja w Krk. A ićta...

K był u dziadków, była u mnie Jego chrzestna i przywiozła prezent, ja Jej też dałam. Heh nawet pifko w spokoju wypiłyśmy.

L tak fajnie strzela językiem, a gdy widzi jak ktoś je to zamiera i sapie:laugh2: Hehe niedługo już mu będę coś dawać. A i w ogóle jeśli chodzi o Jego siadanie i chodzenie to raczej długo na to będziemy czekać, to nawet nie będę o tym pisać:-p

Wnerwia mnie to, że nie możemy z mężem normalnie wieczorem usiąść i sobie jakiegoś filmu obejrzeć. Gdy maluchy idą spać to my też od razu się kładziemy, wiecie tak w razie czegoś, bo zaraz któryś się obudzi... A no i Mąż jest zmęczony po pracy więc mu to nie przeszkadza.Przesrane.

Rano rehab, w śr fryzjerka, a w pt ta impreza firmowa, zastanawiam się cały czas czy jechać, ale zobaczymy w pt.

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj dzień w rozjazdach. Najpierw rehabilitacja, potem oglądaliśmy dom do kupienia. W sumie podoba nam się, jest tylko jeden minus- okropny dojazd. Normalnie jak w górach, jedzie się zboczem góry. Teraz mamy dylemat.

Ola W. fajną synuś ma czuprynkę :D Ja tylko czekam jak mojej włoski urosną, żeby zrobić pierwszego kucyka :)

Poranna burza a może idź do lekarza rehabilitacji albo po prostu kontynuuj rehabilitację, bo ona na pewno nie zaszkodzi ? U mojej córki neurolog stwierdził asymetrię, dopiero lekarz rehabilitacji określił problem z napięciem mięśniowym.

Pumelova mój pod Tauronem w Libiążu pracuje. Super, że wszystko w porządku z Maluchami.

Ola W. półleżącą na kolanach można, my nawet mamy ćwiczenia w takiej pozycji. Fizjo zwracała nam tylko uwagę, że to jest na półleżąco.

Aniek wytrwałości i dużo siły Ci życzę.

Hejka dziewczyny,

Melduje tylko, że mam zjazd formy , ach niedawno Emol pocieszalam, a dziś sama narzekam. Chodzę zestresowana, nieusmiechnieta [emoji58] dziś w nocy wszyscy spali, włącznie z juniorem a ja od 4 przewracalam się z boku na bok.

Dziś byłam na szczepieniu z Mikim, super dzielny, wcale nie płakał, aż zapytałam pielęgniarki czy to nie boli [emoji6]

Jutro usg przezciemiaczkowe , a w czwartek pierwsza rehabilitacja, ale jakąś godzinę od czapy ustawilam [emoji21] więc nie wiem, czy nie przeloze.

Poza tym wszystkim to w międzyczasie robie prezenty, internet moim domem, niestety. ... ale bym się wyrwała gdzieś

Aniek współczuję nocki i trzymam kciuki za dzisiejsza

Emol ja chyba tez muszę z tymi słodyczami powalczyć, ale co postanowię to na drugi dzień pekam

Kasia_831 mój też zagryza warge non stop [emoji4]

Chybra o losie, współczuję bardzo choroby kolegi, przerażające jest to , że młodzi ludzie coraz częściej zmagają się z tym cholerstwem

reklama
Chybra skąd ja znam to sapanie i ten wzrok wyrzutu ze nic nie dasz.
Wiem co czujesz. Pamiętam jak kilka jak temu mój kolega 16 lat rąk krtani. (!) Nie palił, nikt w domu nie palił a walczył chemia przynajmniej. Wszyscy trzymali kciuki

Aha za to ja dzisiaj lepiej nawet. Ale i tak kasliwa jestem dla męża. Ale mam więcej cierpliwości dla Artura i nie załamuje się

Do góry