reklama
Dziewczyny U mnie jak.nie dzieci to ja chora..W zeszłym tyg mnie grypa dopadła Ale mam nadzieję że dzieci się jakoś uchowaja i zaraz ich nie dopadnie.
Niestety mamy zwolnień nie biorą więc 2 dni luzu o na nowo do obowiązków i pracy. Ehh...przez tą pracę życie stanowocz za szybko mija...
Niestety mamy zwolnień nie biorą więc 2 dni luzu o na nowo do obowiązków i pracy. Ehh...przez tą pracę życie stanowocz za szybko mija...
reklama
Chybra
Fanka BB :)
Uła Pumelova pięknie! Gratuluję, oby do końca spokojnie Ci przebiegła ciąża
Ale czad, hehe A mi się ostatnio śniło, że w ciąży jestem
A Tu jedna urodziła, kolejna w ciąży, super! Oby tylko mnie to już nie dotknęło
Leon przesadzil dzisiaj,no po prostu jak nie On, w ogóle od jakiegoś czasu,chyba od miesiąca budzi się milion razy w nocy z krzykiem, a dziś większość dnia mega marudził z takim aż ogłuszającym darciem i zaczął wchodzić na krzesła i grzejnik w łazience i szafkę pod tv. No normalnie nie poznawałam Bo, odbiło Mu. Oby jutro było lepiej.
A z innej strony zauważyłam, że na ciele mam strasznie suchą skórę,nawet na piersiach, poza tym właśnie piersi zrobiły mi się ckliwe, a nawet czasem bolące, strasznie to dziwne . Trwa to gdzieś tak od tygodnia,w nd zaczął mi się @, nigdy tak nie miałam, no chyba że w ciąży, a tu niby nie możliwe hymmm zagwostka.
A Tu jedna urodziła, kolejna w ciąży, super! Oby tylko mnie to już nie dotknęłoLeon przesadzil dzisiaj,no po prostu jak nie On, w ogóle od jakiegoś czasu,chyba od miesiąca budzi się milion razy w nocy z krzykiem, a dziś większość dnia mega marudził z takim aż ogłuszającym darciem i zaczął wchodzić na krzesła i grzejnik w łazience i szafkę pod tv. No normalnie nie poznawałam Bo, odbiło Mu. Oby jutro było lepiej.
A z innej strony zauważyłam, że na ciele mam strasznie suchą skórę,nawet na piersiach, poza tym właśnie piersi zrobiły mi się ckliwe, a nawet czasem bolące, strasznie to dziwne . Trwa to gdzieś tak od tygodnia,w nd zaczął mi się @, nigdy tak nie miałam, no chyba że w ciąży, a tu niby nie możliwe hymmm zagwostka.