G
gosc12
Gość
Ja dziś na 15 :15 już nie mogę spać.wstałam po 5 jak zwykle stres :/ trzymajcie kciuki
a nie widziałam dzidzi prawie miesiąc
Ma ktoś dziś jeszcze wizyte?
Jutro o 17, ostatnio widzialam dzien przed wigilią
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś na 15 :15 już nie mogę spać.wstałam po 5 jak zwykle stres :/ trzymajcie kciuki
a nie widziałam dzidzi prawie miesiąc
Ma ktoś dziś jeszcze wizyte?
Na pewno będzie dobrzeA dzidzia już na pewno jest duża po takim czasie
Ja mam wizytę jutro o 16:15 i też się stresuję. Myślałam, że to minie po tym pierwszym trymestrze ale strach jest ciągle. U mnie włącza się tak mniej więcej tydzień po wizycie i potem przez kolejna 2 tygodnie się stresuję.
Hej ja jeszcze nie kupuje, może zacznę po polowkowym albo później też się jeszcze boje, zresztą mam sporo ciuszków po synku takich których nawet raz nie założył bo nakupilam za dużo i wyrósł
Napewno i tak kupię wszystko hehe znając mnie
Chyba że będzie dziewczynka![]()
To ja lepiej też zaczekam a do sklepów typu PEPCO nawet nie będę wchodziła![]()
Heheh może przeczucie na dziewczynkeBylam wczoraj w Kielcach w galerii, w Smyku. Juz zaczelam zapelniac koszyk, ale po namysle stwierdzilam, ze jeszcze sie wstrzymam. Przesądy o nie kupywaniu dla dziecka nic do chwili przed porodem i nie znam przeciez płcia wszystko bylo takie słodkie różowe <3
Wczoraj na obiad zaprosiła teściów zrobiłam pyszny sos z prawdziwko( wszyscy zachwalali) do tego ziemniaki schabowy i surówki a ja tylko troszkę spróbowałam tego sosu ech... I wiecie że cało noc o nim myślami że nie zjadłam, kurcze już ze mną nie jest dobrze żeby tak intensywnie myśleć o sosie z prawdziwkow
Właśnie jak nieraz dodajesz zdjęcia tych ciuszków to też mam ochotę wybrać się do sklepu![]()
Okimam nadzieję że wejdę w miarę o wyznaczonej godzinie bo u niego zawsze poślizg z godzinke
Heheh może przeczucie na dziewczynke![]()