reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś zauważyłam z jednego sutka siare
Ogólnie narazie nie bola ani nie swędzą

JustMe żabki są otwarte [emoji23]

reklama
Mam to samo , krocze boli mnie zwłaszcza przy przekrecaniu w łóżku albo właśnie jak szerszego króla robie
O dokladnie, przekrecanie w lozku tez jest problematyczne. No w ogole chodzenie[emoji53]

Jak to dobrze Was miec. Wiem, ze nie jestem jedyna. Bo po dzisiejszym pikniku pomyslalabym, ze ze mba jest cos nie tak, skoro tylko ja ledwo sie poruszam w ciaxy[emoji53]

O dokladnie, przekrecanie w lozku tez jest problematyczne. No w ogole chodzenie[emoji53]

Jak to dobrze Was miec. Wiem, ze nie jestem jedyna. Bo po dzisiejszym pikniku pomyslalabym, ze ze mba jest cos nie tak, skoro tylko ja ledwo sie poruszam w ciaxy[emoji53]

Nie jesteś sama ja mam jeszcze tak ze jak za długo śpię na jednym boku to mi udo drętwieje i strasznie boli nie dość ze ciężko się przekręcić to od razu jestem obudzona

Ja idę do kuchni albo wc i brzuch twardy wszystko ciągnie boli itd także uwierz że to że dałaś radę iść na ten piknik to już mega wyczyn[emoji123] [emoji8]

Nie jesteś sama ja mam jeszcze tak ze jak za długo śpię na jednym boku to mi udo drętwieje i strasznie boli nie dość ze ciężko się przekręcić to od razu jestem obudzona
Ale dzis serio byly na tym pikniku jeszcze 4 ciezarowki i tylko ja wygladalam na cierpiaca i umeczona swoim stanem[emoji53]

Ale dzis serio byly na tym pikniku jeszcze 4 ciezarowki i tylko ja wygladalam na cierpiaca i umeczona swoim stanem[emoji53]

Ale tez w 8 miesiącu???

Ja niby mie wygladam zle ale po skelpach już nie chodzę bo nie daje rady brzuch ciągnie nie mogę się wyprostować i zaczynam jak kaczka chodzić ...
chociaż w szpilkach jeszcze biegam [emoji23] ja mysle ze każda w 8 miesiącu jest już zmęczona i psychicznie i fizycznie i każda cierpi na swój sposób

reklama
Ale tez w 8 miesiącu???

Ja niby mie wygladam zle ale po skelpach już nie chodzę bo nie daje rady brzuch ciągnie nie mogę się wyprostować i zaczynam jak kaczka chodzić ...
chociaż w szpilkach jeszcze biegam [emoji23] ja mysle ze każda w 8 miesiącu jest już zmęczona i psychicznie i fizycznie i każda cierpi na swój sposób
Wiesz co ciezko powiedziec, bo brzuchy mialy dwie mniejsze na pewno ode mbie, jedna podobny. A biorac pod uwage to, ze ja wygladam jak bym byla juz po terminie to mogly byc rownie dobrze i w 9 miesiacu [emoji6]
Ta matka kolezanki corki ma termin na polowe wrzesnia i czuje sie rewelacyjnie, tylko troszke szybciej sie meczy. Niby dwa miesiace wczesniej, ale ja dwa miesiace temu wcale sie dobrze nie czulam. W sumie to juz od samego zaplodniebia czuje sie zle[emoji53]

Do góry