Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O dokladnie, przekrecanie w lozku tez jest problematyczne. No w ogole chodzenie[emoji53]Mam to samo , krocze boli mnie zwłaszcza przy przekrecaniu w łóżku albo właśnie jak szerszego króla robie
O dokladnie, przekrecanie w lozku tez jest problematyczne. No w ogole chodzenie[emoji53]
Jak to dobrze Was miec. Wiem, ze nie jestem jedyna. Bo po dzisiejszym pikniku pomyslalabym, ze ze mba jest cos nie tak, skoro tylko ja ledwo sie poruszam w ciaxy[emoji53]
Ja idę do kuchni albo wc i brzuch twardy wszystko ciągnie boli itd także uwierz że to że dałaś radę iść na ten piknik to już mega wyczyn[emoji123] [emoji8]O dokladnie, przekrecanie w lozku tez jest problematyczne. No w ogole chodzenie[emoji53]
Jak to dobrze Was miec. Wiem, ze nie jestem jedyna. Bo po dzisiejszym pikniku pomyslalabym, ze ze mba jest cos nie tak, skoro tylko ja ledwo sie poruszam w ciaxy[emoji53]
Mam to samo , krocze boli mnie zwłaszcza przy przekrecaniu w łóżku albo właśnie jak szerszego króla robie
Ale dzis serio byly na tym pikniku jeszcze 4 ciezarowki i tylko ja wygladalam na cierpiaca i umeczona swoim stanem[emoji53]Nie jesteś sama ja mam jeszcze tak ze jak za długo śpię na jednym boku to mi udo drętwieje i strasznie boli nie dość ze ciężko się przekręcić to od razu jestem obudzona
Dzieki! Wy to potraficie dowartosciowac. Bo serio dzis czulam sie tam dziwnie przy tych babeczkach[emoji53]Ja idę do kuchni albo wc i brzuch twardy wszystko ciągnie boli itd także uwierz że to że dałaś radę iść na ten piknik to już mega wyczyn[emoji123] [emoji8]
Ale dzis serio byly na tym pikniku jeszcze 4 ciezarowki i tylko ja wygladalam na cierpiaca i umeczona swoim stanem[emoji53]
Kamasutra na bank[emoji23]Szerszego króla...?? Czekaj czekaj, czy to jakaś pozycja jogi czy z kamasutry...? [emoji848][emoji23]
Wiesz co ciezko powiedziec, bo brzuchy mialy dwie mniejsze na pewno ode mbie, jedna podobny. A biorac pod uwage to, ze ja wygladam jak bym byla juz po terminie to mogly byc rownie dobrze i w 9 miesiacu [emoji6]Ale tez w 8 miesiącu???
Ja niby mie wygladam zle ale po skelpach już nie chodzę bo nie daje rady brzuch ciągnie nie mogę się wyprostować i zaczynam jak kaczka chodzić ...
chociaż w szpilkach jeszcze biegam [emoji23] ja mysle ze każda w 8 miesiącu jest już zmęczona i psychicznie i fizycznie i każda cierpi na swój sposób