Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja po 16 latach przerwy jestem ☺wiem cos o tym,czekałam 6 lat z decyzją....
![]()
Ja 10 lat przerwyJa po 16 latach przerwy jestem [emoji5]
Ja miałam poronienie zatrzymane po 10 tygodniu, zaczęłam troszkę plamić i poszłam do lekarza 3 tygodnie wcześniej niż powinnam i wtedy dowiedziałam się, że serduszko przestało bić. Później szpital i w sumie poroniłam w 11+3.Wiecie co ja to myślałam że ciąża tak po 10 tyg to już bezpieczna, a tam dziewczyny poraniaja prawie w 12

Właśnie ja też się boję, kurde jak tu się cieszyć ciąża jak tu tyle obaw, muszę przestawić swoje myślenie bo zwarjujeJa miałam poronienie zatrzymane po 10 tygodniu, zaczęłam troszkę plamić i poszłam do lekarza 3 tygodnie wcześniej niż powinnam i wtedy dowiedziałam się, że serduszko przestało bić. Później szpital i w sumie poroniłam w 11+3.
Teraz ta ciąża to wielka radość ale i wielki strach tym bardziej, że czytałam forum gdzie dziewczyny pisały, że serca przestawały bić nawet po 30 tygodniu
Ja nie umiem się całkowicie wyluzować, cały czas gdzieś w głowie jest strach, że to się powtórzy
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)