reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Ja sie zaraz zbieram do fryzjera na farbowanie, bo z mojej czerwieni na włosach został rudy ;) a ja uwielbiam mieć intensywna czerwień ;)

reklama
Cześć Dziewczynki ;) widzę ze już połowa powstawała, ja już po śniadanku idę sie ogarnąć i wyruszam na spacer z psem bo u mnie przepiękna pogoda :)
Elodia powodzenia Ci życzę i dawaj zaraz znać ;)
Miłego dnia Kochane buziaki

Dziewczyny wiecie już kiedy będziecie miały prenatalne? Mój lekarz narazie nic nie mówił, w pierwszej ciąży nie miałam robionych, nie wiem jak w tej

Cześć Dziewczynki ;) widzę ze już połowa powstawała, ja już po śniadanku idę sie ogarnąć i wyruszam na spacer z psem bo u mnie przepiękna pogoda :)
Elodia powodzenia Ci życzę i dawaj zaraz znać ;)
Miłego dnia Kochane buziaki
(Nie)dziekuje :-)

Tej zerknelam w przegladarke i fakrycznie, tam się suwaczek normalnie przestawia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziewczyny wiecie już kiedy będziecie miały prenatalne? Mój lekarz narazie nic nie mówił, w pierwszej ciąży nie miałam robionych, nie wiem jak w tej
Ja też nie wiem kiedy, mówił tylko, że mnie wyśle ale to jeszcze nie teraz. Kurcze strasznie się tym stresuję i boję, że dziecko może być chore :( Kurcze chyba coś mi odbija.

Ja też nie wiem kiedy, mówił tylko, że mnie wyśle ale to jeszcze nie teraz. Kurcze strasznie się tym stresuję i boję, że dziecko może być chore :( Kurcze chyba coś mi odbija.
Spokojnie. Każda ma chyba z nas jakieś obawy :-* nie ma co się martwic na zapas.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Czuję, że to będzie chyba najbardziej stresujący dzień mojego życia. Widziałam na jakiejś stronie, że te badania są 3, ale w sumie one dotyczą tych samych chorób i wad chyba tak?

reklama
Czuję, że to będzie chyba najbardziej stresujący dzień mojego życia. Widziałam na jakiejś stronie, że te badania są 3, ale w sumie one dotyczą tych samych chorób i wad chyba tak?
jest to chyba naturalne, że się martwimy, ale z drugiej strony nic byśmy nie musiały robić tylko myśleć czy aby napewno jest ok, myślę, że trzeba być dobrej myśli :)

Do góry