Margana
Fanka BB :)
O matko[emoji33] To moja tylko sie bardziej slinila.Ufff juz to wole co noc niz gorsczke 41 i piana z ust; syn kumpeli bidulek i pogotowie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O matko[emoji33] To moja tylko sie bardziej slinila.Ufff juz to wole co noc niz gorsczke 41 i piana z ust; syn kumpeli bidulek i pogotowie
Mi juz rennie przestaje pomagac[emoji20] A tu jeszvze tyle czasu.Mnie to i za dnia lapie zgaga;/ mam saszetki juzgotowe dawki
Marika idziecie jak burza[emoji3] Twoj sam remont robi?Dzień owocnyprzeróbki hydrauliczne w WC trwają
sypialnia pomalowana, teraz położyć tam tylko panele i już jeden pokój będzie do zamieszkania hehehe
jedna ze ścian zburzona
jeszcze została jedna do usunięcia
w każdym razie dzieje się spoko
i nie mam czasu aż tyle dla was...
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Z tatąMarika idziecie jak burza[emoji3] Twoj sam remont robi?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
No domyslam sie, ze bedzie dziwnie[emoji6] Ale w ogole jakos przeraza mnie ogarniecie tego wszystkiego i mlodej w tym wszystkim. Jeszvze z niemiwlakiem przy cycku.@Jola92, co za pasmo problemów no...Może faktycznie jakieś bakterie? Infekcja? No i mam nadzieję że Stachu razem z Tobą będzie jednak resztę ciąży spędzał w domu. Buziaki!
Zapamiętam!
Też. Jak je wyćwiczysz masz i ty fajniejszy sex i facet![]()
Ni ema co rozkminiać czy lepiej czy gorzej, ale możesz popróbować nowych rzeczy, żeby nie było Wam nudno, a może okaże się że jest jeszcze fajniejCo do wibratora to domyślam się że mama mogłaby się zdziwić, ale zaraz się wyprowadzasz a facet chyba byłby zadowolony? Gdybyście bawili się nim razem?
![]()
@Margana, zaręczam że poczujesz mega przerażenie jak nagle będziesz musiała iść na pierwszą WYWIADÓWKĘ. Dla mnie to był szok!Że jestem naprawdę mamą... i poczułam się STARO
![]()
@Marika92, idziecie piorunem!!
Kochana, żebyś tylko dała radę wyjść
Ja umieram. Rano młody do szkoły, potem lekarz, praca, paznokcie... nie mam już chyba energii na taki tryb życia![]()
Ojej, ładniutkie, zazdroszczę [emoji4]Przepraszam! Mani, pedi, proszę:
![]()
![]()
Ja takie klasyczne robięte na dłoniach maja lekkie drobinki ale chyba nie widać.
A to fajnie. Zawsze to oszczednosc. My tez mielismy dobrze, bo nam moja siostra robila[emoji5]Z tatą![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Tak dokładnie to już sama nie wiem bo niby płuca ok w szpitalu ze te zapalenie górnych dróg oddechowych ale mała spi cala noc po antybiotyku nie kaszle i narazie nie ma goraczki od 16 bo u lekarza miała 38.8 temperatury a narazie tfu odpukac jakbym miała zdrowe dziecko cala noc spi ładnie mam nadzieje ze bd coraz lepiej. Jeszcze tylko dziś na wyniki mocz i krew ale damy rade [emoji2]. Cieszy mnie fakt ze widzę poprawę a już byłam podlamana tyle dni się bidulka męczyła.A co jej wyszlo? Na co antybiotyk? Z krwi zlecila crp?
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Postaram się jak tylko mogę z całych sił bd ja wspierała bo dla nas to uklucie to stres jak cholercia ale wiem ze to dla jej dobra.Najwazniejsze zebys Ty nie panikowala, bo jej sie jeszcze bardziej udzieli.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017