SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ładnie [emoji16] nooo i twoje jednak bardziej oryginalne [emoji16][emoji16]A jak brzmi Derbisz??? mi się podoba i mówię że noszę małe Derbiszątko hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ładnie [emoji16] nooo i twoje jednak bardziej oryginalne [emoji16][emoji16]A jak brzmi Derbisz??? mi się podoba i mówię że noszę małe Derbiszątko hehe
Mnie się bardziej Oliwka podoba.. [emoji15]Ooo a może Wy mi pomożecie [emoji16][emoji16] które imię ładniejsze? Oliwia (Zdrobnienia Oliwka, Oliwcia) czy Lena (Lenka, Lenusia) ? Każde z nas jest bardziej za innym choć oba nam się podobaja [emoji16][emoji16]
Mój nowy balkon to akurat jak na takie wygląda jak składowisko wszystkiegoAkurat D mam duże niedobory mimo suplementacji, więc zdecydowanie mi się przyda![]()
To bardzo ładne imię jest... Ale do Lenka bardziej mnie ciągnie [emoji16]Mnie się bardziej Oliwka podoba.. [emoji15]
Narazie chyba tylko jeden głos na Oliwke plus jedna osoba decyzji nie podjęła [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] reszta na Lenke [emoji16] mój mi odpisał na smsa [emoji16] krótko i zwięźle bo w pracy nie ma czasu " podoba mi się" więc myślę, że będzie Lenka [emoji16][emoji16]
Jeśli bardziej Cię ciągnie do Lenki to już postanowione :-) :-)To bardzo ładne imię jest... Ale do Lenka bardziej mnie ciągnie [emoji16]
I tak trzymać [emoji14] ja mojemu dałam trzy do wyboruNarazie chyba tylko jeden głos na Oliwke plus jedna osoba decyzji nie podjęła [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] reszta na Lenke [emoji16] mój mi odpisał na smsa [emoji16] krótko i zwięźle bo w pracy nie ma czasu " podoba mi się" więc myślę, że będzie Lenka [emoji16][emoji16]
Mojego bardziej ciągnęło do Oliwki i gdyby tu wszyscy pisali "Oliwka" uznalabym, że ma rację [emoji2][emoji2]Jeśli bardziej Cię ciągnie do Lenki to już postanowione :-) :-)
My mieliśmy cztery i ciągle się wahałam a z dwóch końcowych każde z nas miało inne zdanie [emoji16][emoji16] choć wszystkie 4 są dla nas ładne bo to nasza wspólna ścisła czołówka...I tak trzymać [emoji14] ja mojemu dałam trzy do wyboruAleksander, Maksymilian i Mikołaj
padło w końcu na jedno
![]()