Ennis92
Fanka BB :)
Tego się już nawet nie da skomentowaćŻebyś wiedziała [emoji849] mi dziś kobieta 30-paro letnia (matka 2jki dzieci) powiedziała ze ja mogę sobie na solarium chodzić tylko brzuch zasłaniać jakimś ręcznikiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tego się już nawet nie da skomentowaćŻebyś wiedziała [emoji849] mi dziś kobieta 30-paro letnia (matka 2jki dzieci) powiedziała ze ja mogę sobie na solarium chodzić tylko brzuch zasłaniać jakimś ręcznikiem
Chyba po to żeby dziecko nie razilo w oczy [emoji23][emoji23][emoji23] Boże ciemnogród.....Żebyś wiedziała [emoji849] mi dziś kobieta 30-paro letnia (matka 2jki dzieci) powiedziała ze ja mogę sobie na solarium chodzić tylko brzuch zasłaniać jakimś ręcznikiem
Ja się urodziłam dwa dni przed wybuchem w Czarnobylu.Moja mama rodziła mnie w 86. W kwietniu, jak wybuchl Czarnobyl, była na początku ciąży. Pierwsze co powiedział lekarz- to co, skrobiemy? Tak,czasy się zmieniły,ale kobiety bardzo dobrze wiedzialy,ze palenie w ciąży jest szkodliwe
Witam.
Też nie wyobrażam sobie palenia fajek w ciąży. I nie jest dla mnie żadnym wytłumaczeniem, że mniejsze zło jest zapalić od czasu do czasu niż nagle rzucić bo biedny organizm dozna szoku.
Ale... Cóż my możemy.
Dzieci szczęśliwe poszły do szkoły i przedszkola. U u nas trochę sypnęło białym puchem. A dzisiaj na noc jedziemy do Polski a tam zero śniegu. Co za ironia losu[emoji1787]
@Ennis92 to macie tam warunki, współczuję takiego paraliżu. W takich przypadkach lepiej chyba mieszkać w mieście na płaskim terenie hehe.
UK nie przystosowane do niskich temperatur niestety. Nawet odrobina śniegu i od razu problem. Taki lajfI te hasła "ja tak robiłam i dziecko zdrowe" (narazie zdrowe.... ) "szczęśliwa mama szczęśliwe dziecko" (jaaasne... ) aż mną trzęsie. Z resztą nie tylko z uzywkami, zawsze znajdzie się ktoś mądrzejszy od specjalistów i badań
Współczuję tej szklanki i problemów przez to... U nas w miarę ale syf straszny. Widać tarczę słońca jak przez kurz...