Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Siłownia dobra sprawa, z wiekiem skóra już nie za sama, dobrze poćwiczyćJa już na sobie sprawdziłam że wystarczy że mniej jem i bez jakiś rzeczy typu chipsy i inne przekaski i mogę zrzucić, co do ćwiczeń to się nigdy nie mogę się zmobilizować ale może zapisze się na siłownię
Haha też to zauważyłem Święta prawda GDZIE TE KILOGRAMY HAHADziewczyny, większość z Was pisze, ze ma jakiś tłuszczyk, dodatkowe kilogramy, ale jak wystawiacie te zdjęcia, to ja nic nie widzę takiego [emoji23]
Ja chodziłam daawno temu, fajnie było bo od razu był tam basen i sauny i można było po siłowni się zrelaksować [emoji6] w ogóle lubię sport ale przez ostatnie lata się czlowiek rozleniwil...jak chodzi o skórę to od początku muszę stosować jakis dobry krem ujędrniający, po ostatniej ciąży stosowalam na zasadzie że jak tylko zmienialam pampersa to smarowalam i szybko się brzuch podciagnal [emoji6][
Siłownia dobra sprawa, z wiekiem skóra już nie za sama, dobrze poćwiczyćchociaż też nie lubię, zawsze szłam niechętnie ale wychodząc ledwo przebierałam nogami i to mi dawało mega satysfakcje. Sto razy prawie zabiłam własnego męża
![]()
Haha też to zauważyłem Święta prawda GDZIE TE KILOGRAMY HAHA
Pewnie że robi, teraz jestem 10lat starsza niż w pierwszej ciąży, to na ogromne znaczenie moim zdaniem. Dlatego też nie rozumiem kobiet które czekają z ciążą bardzo długo.