Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj chciałabym żeby mi trochę urosły bo po kp i dużym schudnięciu niestety niewiele mi zostało [emoji26]Ja chyba muszę jutro kupić jakiś nowy stanik bo w aktualnych się nie mieszczę![]()

i co z tym począć... Jak nie urok to sraczka Jak dla mnie to zwykły przesąd. Ja w takie rzeczy nie wierzę. Na Twoim miejscu zgodziłabym się i nie przejmowała tym.Dziewczyny... Mam pytanie na cito.
Jutro idziemy do męża siostry. I najprawdopodobniej ma mnie prosić, aby została chrzestną. Moja odpowiedz ma być na tak.
No i teraz... to, że się dziecku nie odmawia, to słyszałam, bo dziecko będzie miało ciężkie życie.
Ale... doszły mnie dzisiaj słuchy, że kobieta w ciąży nie powinna podawać dziecka do chrztu...
Wiecie coś na ten temat??
Prawdę mówiąc mam zagwózdkę... Nie mam pojęcia, co o tym myśleć...i co z tym począć... Jak nie urok to sraczka
PS.
Nikt nie miał wiedzieć o mojej ciąży... Ech.![]()
Ciezki temat.Dziewczyny... Mam pytanie na cito.
Jutro idziemy do męża siostry. I najprawdopodobniej ma mnie prosić, aby została chrzestną. Moja odpowiedz ma być na tak.
No i teraz... to, że się dziecku nie odmawia, to słyszałam, bo dziecko będzie miało ciężkie życie.
Ale... doszły mnie dzisiaj słuchy, że kobieta w ciąży nie powinna podawać dziecka do chrztu...
Prawdę mówiąc mam zagwózdkę... Nie mam pojęcia, co o tym myśleć...i co z tym począć... Jak nie urok to sraczka
PS.
jezeli sie uspokoilo to nie masz co sie martwic narazie [emoji6]Pocałowałam klamkę w labolatorium [emoji17] muszę czekać do jutra.
Na bieliźnie była jeszcze mini plamka, ale już się chyba uspokoiło.
Dziewczyny... Mam pytanie na cito.
PS.

ja tez tak mialam i przeszlo [emoji106] [emoji3]Dziewczyny też macie takie wrażenie jakby zaraz miała być miesiączką ? Nie pamiętam czy tak miałam przy Annie ... Ale takie dziwne uczucie jakby miała zaraz "polecieć"