zuzkaaa
Fanka BB :)
ja tez sie latwo wzruszam [emoji23]Boziu, ogladalam wlasnie jakis film o biegach przelajowych..... Uplakalam sie jak dzika. Cudnie. Sezon na placz nawet na reklamach uwazam za otwarty!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez sie latwo wzruszam [emoji23]Boziu, ogladalam wlasnie jakis film o biegach przelajowych..... Uplakalam sie jak dzika. Cudnie. Sezon na placz nawet na reklamach uwazam za otwarty!
Boziu, ogladalam wlasnie jakis film o biegach przelajowych..... Uplakalam sie jak dzika. Cudnie. Sezon na placz nawet na reklamach uwazam za otwarty!
DziękiNawet i to przestalo dzialac BUUUU
Wyjatkowa Marta, ja podplamiam caly czas. W pierwszej ciazy tez plamilam ale inaczej. To normalne jest [emoji4]

Ja uwielbiam kąpiele w wannie. Najlepiej długie i w bardzo ciepłej wodzie. Teraz też sobie nie odmawiam z tym że wodę leje zdecydowanie chłodniejsza. I niestety taka kąpiel nie sprawia mi tyle przyjemności bo mi za zimno i szybko uciekam [emoji6] chyba najbardziej właśnie mi tych kąpieli będzie brakowało. Muszę jeszcze poczytać o tych kąpieląch jak to naprawdę jest.dzisiaj sobie pozwolilam na relax po podrozy z gor bylam kierowca z reszta tak jest najczesciej [emoji23] i wlasnie zrobilam sobie kapiel we wanne wiem ze kobiety we wczesnej ciazy raczej powinny korzystac z prysznica ale tak bardzo lubie polezec sobie w bąbelkach ze musialam [emoji85] wode przystosowalam do mojego stanu wiec dlugo nie poleze bo pewnie za 10 minut bedzie zimna [emoji23] [emoji23] mam problemy z kregoslupem i taka podroz objawia sie poznirj u mnie bolami w ledzwiach i krzyzu wiec stwierdzilam ze chwila przyjemnosci w wannie dobrze mi zrobikorzystacie z wanny? czy raczej odpuscilyscie narazir?[emoji6]
Nie wiem jak to konkretnie wygląda, czy ortopeda Ci wyda, czy da Ci jakieś zaświadczenie dla ginekologa żeby Ci wypisał skierowanie. Tak samo jest z okulistą pezy poważnych wadach wzroku, czy z kardiologiem, kiedy masz coś z sercem.ale do poradni ortopedycznej? czy jakas inna masz na mysli? czy to ortooeda wydaje opinie na wskazanie do cc??
@slodkatrojeczka
mam ortopede swojego wiec po wizycie u gina sie do niego zapisze... mam nadzieje ze nie bede musiala miec cc.... okropnie sie tego boje
Ja uwielbiam kąpiele w wannie. Najlepiej długie i w bardzo ciepłej wodzie. Teraz też sobie nie odmawiam z tym że wodę leje zdecydowanie chłodniejsza. I niestety taka kąpiel nie sprawia mi tyle przyjemności bo mi za zimno i szybko uciekam [emoji6] chyba najbardziej właśnie mi tych kąpieli będzie brakowało. Muszę jeszcze poczytać o tych kąpieląch jak to naprawdę jest.